ET-lehti listasi: Ovatko nämä Suomen 20 parasta tanssipaikkaa?

2091089

Suomi on täynnä hyviä tanssilavoja. ET lehti kokoaa ne kartalle. Osallistu kilpailuun parhaasta tanssikenkäkuvasta! Kilpailuun pääset tästä.

 Lue koko juttu

ET-lehti listasi: Ovatko nämä Suomen 20 parasta tanssipaikkaa?

Sivut

Kommentit (30)

Mukavaa ettei lavatanssit ole vielä kokonaan kuolleet ja näivettyneet. Minun muistoissani paras tanssilava on ollut Iitin Radansuussa oleva Saukonkallion lava. Kauniilla paikalla Urajärven rannalla olevalla lavalla järjestetään vieläkin tansseja muutaman kerran kesässä.

Serkkujen kanssa siellä käytiin ja minä kaupunkilaisena taisin hieman diivaillakin maalaispojille. Oi sitä kultaista nuoruusaikaa...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kyllähän siitä puuttuu.  Itsellä oli listattu lähinnä kymenlaaksosta  36 paikkaa.

En löytänyt  nimilistaa  joten en tiedä onko Tommolansalmi mainittu tai  Kallioniemen lava. Tirva oli Valkealassa.   Kotkan liepeillä Tampsa.

Ai eikö Ämyri Somerniemellä ja Mäntsälän suurlava ole suosittuja.  Minusta ne kuuluu parhaimmistoon....

Suosittelisin lisäystä .

Vierailija

Ai eikö Ämyri Somerniemellä ja Mäntsälän suurlava ole suosittuja.  Minusta ne kuuluu parhaimmistoon....

Suosittelisin lisäystä .

Mäntsälä oli huippumesta.   Eräällä  orkesterin  tauolla mentiin  baarin puolelle ja tilattiin  isot kahvit  että myös kallaimmat leivokset. 

Tarjottiin  maksua niin tyttö sanoi , ei me orkan pojilta olla otettu mitään.  Kiitimme hämmentyneinä ja siirryimme pöytään.

Vasta yöllä  myöhään  honattiin että viininpunaiset takit  oli  lähes samaa kuin soittajilla.

Vierailija

Oulun alueella montakin hyvää lavaa. Keminmaassa yksi. Suukoskella myös. Kaikki tarkemmin näette Tanssipalvelin-sivun kautta. siellä on lähes kaikki.

Vierailija
Vierailija

Syvälahdenlava Kangasniemellä.

 

Monet unohtumattomat illat tuolla on tullut pyörähdeltyä, kesäinen ja romanttinen paikka.

Pohjois-Pohjanmaalla on suosittu tanssilava Siikajoen Paavolassa,on nuorisoseuran lava.

Itse en valitettavasti enää pysty tanssimaan vaan monet mukavat muistot sieltä.

Lava on avattu ensikerran -56muistaakseni välillä oli kuolluksissa nyt käy 400-800 hen.

 

 

 

Nuoruuteni tanssilava oli Kuhmon Kelo. Nythän siellä pidetään tansseja satunnaisesti, lähinnä kait eläkeläisten tansseja. Keski-Suomessa Kuikan lava olisi mielestäni mainitsemisen arvoinen ja ollut jo varmaan 60 vuotta toiminnassa kesäisin.  T. Tanssin ystävä

Hei!

Nurmeksen Kajasteen lava on herännyt uuteen kukoistukseen. Hienolla näköalapaikalla sijaitsevalla, viehättävällä lavalla tanssit jatkuvat syyskuun loppupuolelle. Kauden päättää 26.9. Anita Hirvonen ja La Strada. Sitä ennen tanssittavat mm. Finlanders, Pekkaniskan pojat, Hurma, Teemu Roivainen ym. Tanssi-iltoja ovat tiistait ja lauantait, poikkeuksena ke 12.8.

Lisää Kajasteen kotisivuilta ja facebookista.

 

juhannus -69

Luumäellä sijaitseva Risulahden lava Kivijärven rannalla oli kuusikymmenluvulla nuoruuteni tanssipaikka.Oli värivalot ja hyvin suosittu paikka oli silloin,muistoja sieltä siis on.Nykyisin siellä on hiljaisempaa mutta tannssejakin vielä järjestetään.

Säänjärven lava Savitaipaleella on nykyisin suositumpi.

tanssinystävä

Pohjoisen tanssilavoista ei ole mitään mainintaa. Ylläksellä talvisin Riemuliiteri. Kesälavoja: keminmaassa Tähtiranta, Ruokolahdenlava Siikajoella, Jyrkkäkosken lava, Ylikiimingissä Nuijamiesten lava, Jormuan lava myös kainuussa.

Sekä Pyhäsalmen lava joka on meidän suosikki ollut.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat