Kommentit (6)

Vierailija

Nyt näyttää olevan ihan top-aihe tuo nurkkiin kertyneiden tavaroiden siivous, niin kuolinpesien tyhjennystä kuin kotoa muuttavien nuorten tavaroiden hävitystä. Ihan luonnollisia elämään kuuluvia asioitahan ne pitäisi olla, on niitä ollut ennenkin ja tulee olemaan. Miten kaikesta tekemisestä on tullut niin kummajaista ja kauhisteltavaa, ettei pian ilman ammattiapua selviydy tavallisesta pyykkipäivästä. Ei kai oma-aloitteisuus ja tavallinen osaaminen ole vielä poissa muodista?

Vierailija

Hyvin kirjoitettu Vierailija 8.6.2015 klo 15:19.

Ilta-Sanomathan pullistelee näitä "Osaatko käydä suihkussa?", "Teetkö nämä viisi virhettä täyttäessäsi pesukoneen?", "Oletko keittänyt kahvisi aina väärin?" -juttuja ja nyt tämä tauti tuntuu tarttuneen tänne et-lehteenkin. Lukijoita pidetään ihan idiootteina

Vierailija

Heh heh, voisi vaikka kysyä: "miten pääset eroon pölystä!", "miten saat aamulla silmäsi auki", mitä tehdä, kun tiskivuori kasvaa keittiön tiskipöydällä", jne...! :)

Vierailija

Heh, tuossa olisikin hyvä bisnesidea - "ammattisilmienavaaja" kun näitä ammattijärjestäjiä jo on. Voisi kehittää ihan tositelevisio-ohjelmankin: Katso, kuinka ammattilainen silmienavaaja Superseppo käy opettamassa aamu-unisille, miten lähdetään töihin!

Vierailija

No kyllä nämä jutut ihan hyviäkin on, meille poropeukaloille hiukan vertaistukea! Tavarat on helposti tauti, ja hyvä muistuttaa siitä. Kasvoin evakoitten lapsena, kaikki pantiin talteen jos sattuis tarvitsemaan, kun tyhjin käsin pari kertaa elämä alusta aloitettu. Autetaan toisiamme parempaan selkeämpään elämään! 

Vierailija

Jäljellä on viellä aikuisten lasten kirjat! Kyllä kun säilyttää 20vuottakin  aikuisten lasten tavaroita ja kerinnyt muutaa Yksin pieneen asuntoon.On oikeus laitaa kiertoon ne,jos kierätettävää, kun eivät omiin koteihin halua.7189 Onhan se prosessi myös laskkee irti, kodin muistakin tavaroista.Joiden perusta kai on pitää kiini muistoista.Muistot on kauniimpia sydämmessä ja säilyy siellä.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat