Makutesti yllätti: Italian varhaispottu vei voiton

Kuuluuko kesääsi kotimaisten varhaisperunoiden odottelut? Vai kelpaako kattilaasi ulkomaiset potut? Makutestimme osoitti, että kattila kannattaa täyttää ennakkoluulottomasti.Lue koko juttu

Makutesti yllätti: Italian varhaispottu vei voiton

Kommentit (4)

Ei tuossa ole mitään yllättävää. Ne italialaiset perunat eivät nimittäin ole mitään varhaisperunoita nähneetkään, vaan ovat ihan normaalia talvikauden satoa. Italialaiset kun kasvattaa perunaa kaksi kasvukautta vuodessa, ja niistä ensimmäinen alkaa joskus tammikussa. Italialainen peruna olisi "varhaisperunaa" ehkä helmi-maaliskuussa, mutta ei todellakaan kesäkuussa.

 

Sille nyt ei mitään voi, että ne kaikkein hätäisimmät kotimaiset Timot ei maistu juuri miltään. Palataan asiaan juhannuksen jälkeen, kun kesäperunat tulevat markkinoille.

 

Erehdyin ostamaan männäviikolla marketista ruotsalaisia varhaispottuja.Olivat aivan hirveitä ,lähettävät tänne varmaan ne mitkä ei ruotsalaisille kelpaa.Pakko syödä vanhoja niin kauan kunnes omat potut valmistuvat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ostin minäkin ruotsalaisia varhaisperunoita; kyllä nekin menettelee. Laatikossa oli jäljellä riittävän kokoisia, mutta niitä pienimpiä rupusia ei kannata ottaa.

Vierailija

Kristiinankaupungin lähellä kasvatetaan hyvää perunaa, tunnen erään perunanviljelijän, aivan erinomaista perunaa olen häneltä ostanut. Jos näen kaupassa ulkolaista perunaa, en osaa ajatella sitä parempana vaan varmaankin ostaisin kotimaista kuitenkin.  

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat