Vierailija

Olisin toivonut, että Stubbin tilalla olisi ollut Rinne. Nyt meni kyllä liikaa oikealle.

Ei ole oikein, että' tulevat leikkaukset koskevat pelkästään pienituloisia työläisiä, pienituloisia lapsiperheitä. Hyväosaisille mukaantulo yhteisiin talkoisiin on vapaaehtoista. Ja nämä leikkaukset iskevät vielä pahemmin naisiin. Se ei voi olla oikein.

Se on hyvä asia, että nykyinen hallitus panee stopin velkaantumiselle. Vaan pitääkö se tehdä vain pienituloisten ja eläkeläisten kustannuksella. Se on väärin. Sipilä sanoi (hurskaasti kädet ristissä), että hyvätuloisilta ei voi leikata etuisuuksia, kun he eivät niitä saa.  Mitenkä olisi ollut vaikka lapsilisien leikkaaminen kaikilta yli 5000 euroa kuukaudessa ansaitevilta. Mikä tulo olisi ollut valtion kassaan?

Tuo suurituloisten vapaaehtoinen palkanalennus on hurskastelua ja pahinta populismia. Muutaman huipputuloisen irtopisteiden keruuta

Omaa eläkettäni ja sen indeksikorotuksia on 15 vuotta leikattu. Ja joka vuosi on elinkustannukset nousseet. Nyt on lähellä raja, että onko minunkin nöyrryttävä leipäjonoihin. Tämä on todellisuutta, meitä on paljon samassa asemassa olevia. Elämme kuulemma hyvinvointiSuomessa, mutta leipäjonot kasvaa.

Se miksi olemme tähän lamaan, suorstaan kurjuuteen joutuneet. Minun mielipiteeni: Kahden kauden teinihallitukset, vailla valtomiestaitoja. Kerätään suosiota antamalla hyvinvointia velaksi, ei uskalleta tehdä päätöksiä velkakierteen katkaisemiseksi. Nykyiset leikkaukset ovat sen seurauksia.

Nyt nukkumaan.

Hyvää yötä.

Kommentit (1)

Lukaisepa miten minä aion nautiskella kesästä menovinkkiosiosta.

Hulvatonta, että toisten todellisuus on toisille täysin vierasta. Ja on se myös aika irvokasta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat