Kommentit (5)

Kun ei kukaan ole kommentoinut  runoa, pitää ainakin minun sanoa, että se on todella hieno.  Kesän tuntua ja tunnetta parhaimmillaan.

Kiitos vastauksestasi, varsinkin, kun se oli positiivinen.     Itse en tästä runosta osaa sanoa juuri muuta kuin, että se on täysin spontaani runo, hetken lapsi.    Toivottavasti siiinä näkyy myös välitön kokeminen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kaunis kesäinen  runo. Kurjenpolvia sanotaan myös Juhannuskukaksi ja miten  ihanaa on  kuunnella lintujen laulua  Täysin voin samaistua runoosi.

Kiitos ystävä juhannusvastauksesta!  Mielenkiintoista on kuinka monia kukkia on kutsuttu juhannuskukiksi eri paikkakunnilla.  Kai siksikin, että monet kukat kukkivat siihen aikaan ja kansa on aina antanut kukille omat nimensä ja virallinen nimi on sitten valittu näitten joukosta - joskus vain sepitetty.    Mutta olen kyllä huomannut, että epävirallinen nimi on saattanut olla voimassa laajalla alueella.   Mutta onhan sitten ollut nimissä valinnanvaraa.

Nyt vasta huomasinkin, että 23 p tuon kirjoitin Kyllä olisi parenpi kun Juhannus olisi vielä omalla paikallaan.  23.6 tuli 36 v kihlajaisista ja nyt olisi 23.12 hääpäivä ( jos Herra elinpäiviä suo ) Vieläkin on sama mies rinnalla kulkiana. Vuosi on kertynyt kun osaa nauttia arjen pienistä iloista                                            

Kukistakin voi kai sanoa, että on monta nimeä kun rakkaalla lapsella Olen kaikki runosi lukenut ja aina niistä pitänyt, minusta runosivustot huononi uudistuksen jälkeen niinkuin monet muutkin. En ollut edes kunnolla talteen ottanut runoja   ♥♥♥  En oikein tiedä mistä tuon sydän innostuksen sain  Nyt on ollut tauolla kauan Pitäisköhän ottaa takaisin

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat