Vierailija

Kirjoituspyyntö: Töissä ja köyhä!

Keräämme Töissä ja köyhä! –kirjoituspyynnöllä tutkimusaineistoa Jyväskylän yliopiston yhteiskuntatieteiden ja filosofian laitoksella toimivalle Työssäkäyvät köyhät ja ruumiillisuus –tutkimusprojektille. Tutkimuksen tarkoituksena on selvittää mistä yhteiskunnassamme lisääntyvässä työssäkäyvien köyhien ilmiössä on todella kysymys ja kuinka se näkyy ja tuntuu ihmisten arjessa ja kehossa.

Kirjoita meille kokemuksistasi. Kirjoitus voi olla lyhyt kuvaus yksittäisestä arjen tilanteesta tai sattumuksesta tai se voi olla laajempi omaa elämää ja työhistoriaa kartoittava teksti. Voit yhdistellä kirjoituksessasi köyhyyden, työn ja kehollisuuden teemoja vapaasti haluamallasi tavalla. Voit kirjoittaa nimettömänä.

Hankkeen johtajana toimii professori Tiina Silvasti ja tämän aineistonkeruun vastuullinen tutkija on tutkijatohtori Mikko Jakonen.

Kirjoituspyyntö lisätietoineen löytyy osoitteesta: www.jyu.fi/tkr

Kommentit (1)

 

Ihmisille maksetaan liian pientä palkkaa. Miksi???

Elintarvikkeet ja kaikki muu elämiseen tarvittava maksaa liian paljon tuloihin nähden. Miksi???

Nämä ovat perusasiat, joille maan päättäjät eivät halua tehdä mitään. Voisivat, mutta eivät tee. Vaan päinvastoin lisää vain kurjistavat ihmisiä, ja heikoimmassa asemassa olevia entisestään. Miksi??? Systemaattisesti leikkaavat ja karsivat myös kaikkia tarpeellisia palveluita. Ihmisten perusoikeudet syrjäytetään noin vain. Miksi??? Mikä on toimien tarkoitus ja mistä taholta määräykset tulevat??? Miksi Suomessa eläkeläisen eikä työssäkäyvän ihmisen rahat eivät siis riitä elämiseen??? Ketkä vetävät välistä???

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat