Kohulääkäri Antti Heikkilä muuttaa Saksaan

Kohulääkäri Antti Heikkilä muuttaa Saksaan

2104470

Räväköillä lausunnoillaan kohauttanut lääkäri Antti Heikkilä muuttaa vaimonsa Maaritin kanssa Hampuriin, jossa omat teesit saavat paremman kasvualustan.

Lue koko juttu

Sivut

Kommentit (27)

Hyvää matkaa vain. Eivät ole tämän miehen neuvot tavoittaneet edes ajatusmaailmaani, käytännöstä puhumattakaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Heikkilä on ehkä viimeinen henkilö, jolla on mitään edellytyksiä antaa liikuntaneuvoja.

Oletko itse parempi? Minä en ainakaan.

Helpottaako ampua sokeasti ja nikittä? 

Vierailija

Ortopedian ja traumatologian erikoislääkärinä Heikkilällä on varmastikin enemmän käsitystä liikunnastakin kuin tavallisella mattimeikäläisellä. Hänen ravintosuosituksensa ovat auttaneet monia, mutta hänen voimakkaat ja rohkeat mielipiteensä saavat ihmiset ihastumaan ja toiset vihastumaan. Oma mileipiteeni hänestä ja jakamastaan tiedosta on se, että jos pitäisi vastaanottoaika valita tohtori Kiminkisen ja Heikkilän suhteen, valintani olisi eittämättä Heikkilä. Makuasia.

Tämä ajatus pysähdytti.. "Paljon mikroravinteita sisältävällä ravinnolla voimme avata ja sulkea geenejä, myös niitä sairaudelle altistavia." Olisi kiva jos joku tietäisi tälle jotakin tieteellistä pohjaa.

Vierailija

Tämä ajatus pysähdytti.. "Paljon mikroravinteita sisältävällä ravinnolla voimme avata ja sulkea geenejä, myös niitä sairaudelle altistavia." Olisi kiva jos joku tietäisi tälle jotakin tieteellistä pohjaa.

 

Epigenetiikka.

 

Men kirjastoon lukemaan.

Väärä ruokavalio johtaa lihavuuteen!
http://www.ts.fi/mielipiteet/lukijoilta/784334/Vaara+ruokavalio+johtaa+lihavuuteen

Siis tästähän ovat ei korruptoituneet ravitsemusasiantuntijat jo yli 10 vuotta kertoneet eli uutta tässä ei sinällään ole mitään.

 

Huono ruokavalio aiheuttaa nykyään enemmän terveyshaittoja kuin fyysinen liikkumattomuus, alkoholi ja tupakka yhteensä, väittävät tutkijat urheilulääketieteelliseen British Journal of Sports Medicineen kirjoittamassaan pääkirjoituksessa.
http://suomenkuvalehti.fi/jutut/tiede/naille-loppu-julkkis-mainostaa-limua-urheilija-syo-roskaruokaa/?shared=78192-82e6f211-500

Lukemisen arvoinen mielipidekirjoitus.

 

"Suomalaisten lihavuus ei johdu elintarvikkeiden veropolitiikasta, vaan annetuista ravintosuosituksista ja addiktoitumisesta ahmimaan viljatuotteita.

 

Kansalaiset syövät edelleen vuoden 1998 ravintosuositusten mukaisesti. Tällöin ruokalautanen perustui täysjyväviljojen ja puurojen suosimiseen pääravintona. Tämän opin seurauksena suomalaisten vyötärönseutu paksuuntuu edelleen ja viisi prosenttia kansasta sairastaa diabetesta."

 

Siis tästähän ovat ei korruptoituneet ravitsemusasiantuntijat ja monet hyvät lääkärit jo yli 10 vuotta kertoneet eli uutta tässä ei sinällään ole mitään.

 

http://www.ts.fi/mielipiteet/lukijoilta/784334/Vaara+ruokavalio+johtaa+lihavuuteen

 

 

 

VHH (vähähiilihydraattinen ruokavalio, jota myös karppaukseksi kutsutaan) on yli 200 vuotta vanha ruokavalio, jolla saa verensokerin hallintaan, ihminen laihtuu ja yleensä pääsee eroon myös elitapasairauksien oireiden hoitoon käytetyistä "turhista" lääkkeistä (kolesteroli, verenpaine, närästys, nesteenpoisto, insuliini jne...). Media ja virallinen taho sekä heidän edustajansa (mm. viralliset ravitsemusterapeutit) virheellisesti väittävät, että VHH olisi rasva- tai proteiinidieetti, jossa syödään mielettömiä määriä rasvaa tai proteiinia, vaikka näin ei ole.

Miksi?

VHH:ssa syödään ihan virallisen suosituksen mukaan rasvoja ja proteiinia, joka keskivertonaisella on n. 80 grammaa rasvoja ja proteiinia päivässä. Kasviksia, vihanneksia, juureksia, hedelmiä, papuja, linssejä, herneitä ja marjoja syödään 500-1000 grammaa päivässä. Ruokavaliosta jätetään pois nopeat ja ravintoköyhät hiilihydraatit sekä tärkkelykset eli sokerit, viljat, riisi ja peruna.

Näinollen verensokeri pysyy tasaisena ja ihminen polttaa rasvavarastoja. Herkkujakin voi syödä kerran pari viikossa. Joten elämä on ruokavalion suhteen todella nautinnollista, eikä mistään tarvitse luopua.

Kirjastossa on lukuisia kirjoja, joista voi katsoa ruokaohjeita sekä myös internet on täynnä ruokaohjeita, joilla saat ravitsevaa ja maukasta ruokaa.

Lihavuus- ja sisätautilääkäri Sarah Hallberg johtaa menestyksekästä vähähiilihydraattiseen ruokavalioon perustuvaa laihdutusohjelmaa Indianan yliopiston sairaalassa Yhdysvalloissa. Hän puhui maaliskuussa 2015 TEDx-konferenssissa Purduen yliopistossa Indianassa aikuistyypin diabeteksen peruuttamisesta, hoitokäytännöistään ja tutkitusta tiedosta. Katso suomeksi tekstitetty video alta (kesto 18 min):

http://vahahiilihydraattinen-ruokavalio-vhh.blogspot.fi/2015/05/peruutetaan-aikuistyypin-diabetes-video.html

 

 

Suomessa margariinileipä, puuro ja rasvaton maito perustuu maatalouspolitiikkaan, EI terveyttä edistävään ruokavalioon, tieteellisestä tutkimuksesta puhumattakaan. 

Viljavalmisteita ei raavaskaan mies tarvitse kahta leipäpalaa, yhtä pasta-annosta tai yhtä puurolautasellista enempää päivässä, sillä muuten ei jaksa syödä kasviksia riittävästi päivässä, joita tulisikin olla jokaisella aterialla puolet aterian koosta.

Viralliset ravitsemussuositukset kasvavalle lapselle eli 2-18 vuotiaalle ovat:

Päivittäisestä energiasta 40%  pitää tulla hyvistä rasvoista. Hyviä rasvoja ovat: villi kala, pähkinät, siemenet, manteli, avokado, kananmuna, kylmäpuristetut luomu kasviöljyt tummassa lasipullossa, koska ainoastaan kylmäpuristettu kookosöljy kestää valoa, mutta muut ei. Eläinrasvat (luomu, niittyliha ja riista ovat parhaimpia). ÄLÄ SYÖ margariinia.

Proteiinia tulisi saada 2 grammaa per painokilo. 100 grammaa lihaa tai kalaa sisältää 25 grammaa proteiinia, yksi kananmuna n. 7 grammaa ja 1dl maitoa, piimää, viiliä tai jogurttia 3 grammaa.

Ja vähintään 6 kourallista kasviksia, hedelmiä, vihanneksia, juureksia, papuja, linssejä ja marjoja. 

Tämä suositus ei täyty mitenkään edes laitosruokailussa.

Vain alle 10 % suomalaisista syö vähintään suositusten määrän kasviksia, vihanneksia, juureksia, hedelmiä, papuja, linssejä, herneitä ja marjoja päivässä. Osa ei lainkaan ja loput siltä väliltä.

Hyvällä ruokavaliolla, riittävällä liikunnalla, riittävällä levolla, hyvällä yöunella ja ravintolisien käytöllä voitaisiin ehkäistä paljon terveydenhuollon kuluja. Nykyinen hoitojärjestelmä on kuitenkin jo lääkärikoulutuksesta alkaen niin lääkehoitokeskeinen, että muutos tuskin tulee tapahtumaan. Ja media ja virallinen taho kyllä varmistaa, että Matti ja Maija Meikäläinen aloittaa jatkossakin aamunsa mikropuurolla rasvattoman maidon kera ja nauttii päivän aikana runsaasti margariinileipiä :(

Maailman vauraimmassa maassa syödään ala-arvoista ruokaa myös päiväkodeissa, kouluissa ja työpaikoilla. Länsimainen lääketiede ei suostu ottamaan ravitsemusta terveydenhoidon osaksi. Ruokapyramideilla ei tehdä mitään, jos ei konkretiaa ravitsemuksesta saada toiminnan tasolle. 

Vierailija

Juttuhan on yksinkertaisuudessaan niin ettei Suomessa suvaita tuollaista temperamenttia ja asioiden suoraa esittämistä, jota Heikkilä käyttää. Totuuksia ei täällä sallita.

Suomessa on lääkefirmojen ja lääkäreiden kytkösketju joka pitää huolen että kansa sairastuu ja sairastaa, lääkkeiden kulutus pysyy nousussa ja uusia lääkkeitä saa kehittää entisten menetettyä tehonsa. Lääkärit saavat omat lahjuksensa ja kaikilla menee "mukavasti". Lääkärin palkkiot nostetaan pilviin ja terveyskeskusten palvelut huonontuu. Ihmiset voi aina vain huonommin, siitä seuraten ei tule liian suuria vanhusmääriä olemaan hoidettavina kun luonnollinen poistuma pitkällisen tai lyhyen sairastelun jälkeen on ilmeinen.

Jokainen voi toki uskoa niitä ruokasuosituksia ja lääkäreiden ja hoitajien sekä apteekkiväen ohjeita, kerätä riviin vitamiinipurkkeja (apteekkarin iloksi) ja syödä kuidun(?) lähteenä ruisleipää 10 palaa päivässä, sekä rasvattomat maitotuotteet päälle, vaikka ne ovatkin vasikoille sopivampaa kun ihmiselle.

Saksassa Heikkilälle tulee varmasti olemaan myönteisempi vastaaotto kun suloisessa Suomessamme.

Vierailija

Siksikin hän tulee olemaan suosittu Saksassa, jossa myös ulkonäköä arvostetaan. Hän sulautuu sinne kuin voisilmä puuroon

Vierailija

16.35 älä puutu minun henkilökohtaiseen sananvapauteeni äläkä muidenkaan. Jokaisen mielipide on oikeutettu ilman että tarvitsee etsiä todisteita joilla toisen mielipide kumottaisiin ja keskustelun kohteena oleva henkilö pantaisiin pataluhaksi. Vai sekö sinua nappasi kun häntä kehuttiin paitsi viisaaksi myös komeaksi?

Vierailija
Juttuhan on yksinkertaisuudessaan niin ettei Suomessa suvaita tuollaista temperamenttia ja asioiden suoraa esittämistä, jota Heikkilä käyttää. Totuuksia ei täällä sallita

 

Juttuhan on niin, että Heikkilän kirjat ja blogikirjoitukset ovat täynnä asiavirheitä. Näitä on käsitelty ympäri nettiä.

Vierailija
Vierailija
Vierailija

Poikkeuksellisen komea mies!

 

Heikkilä on keskivartalolihava.

 

Kuka sanoo niin? Hernekeppikö?

Eipähän ainakaan ole mikään juntti-einari, joka metsässä asustaa ja syö kuusenkerkkiä ja käpyjä marjojen keralla

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat