Olisiko sinusta perhekodin pyörittäjäksi?

Perhehoito on ikäihmisten inhimillinen ja kodikas hoitomuoto, jolla on kasvava tarve. Uutta uraa etsivälle se on mielekäs tapa työllistää itsensä, kannustaa alan pioneeri Keijo Ojasalmi.Lue koko juttu

Kommentit (3)

Todella hyvä kirjoitus. Kyllä tuli hyvä olo kuin luin tämän tarinan. Siitä jutusta huokui se miten hyvä näiden asukkaiden on täällä olla. Ja paljon voimia näille henkilöille jotka tätä pyörittävät. Tuntui kyllä niin hyvältä kodilta. Oikealta kodilta. Voi kun tälläisiä tarinoita, tosi tarinoita, olisi enemmän, varsinkin nykypäivänä.

Positiivinen ja hauskasti kirjoitettu juttu!

Työskentelen itse vanhusten palvelutalossa mutta haaveilen perhekodin perustamisesta, toiminta-ajatuksena vanhusten osallistuminen vahvasti (kapasiteettien mukaan) talon toimintaan ja liikuntaan.

Lähestyn keski-ikää mutta opiskelen vielä kaksi vuotta vanhusten lähihoitajaksi jonka jälkeen toivottavasti voin alkaa toteuttamaan suunnitelmiani!

Otan mielelläni ideoita ja neuvoja vastaan:)

niina-annika@outlook.com

30v  yritystoimintaa ja asiakaspalvelua.  Valmiita osallistujia  sairaanhoitajia  ja kirkon ihminen

Mutta nuo  kuntien maksamat laitokset jaetaan puolueen ihmisten hoidettavaksi, eli palkintoja.  Niitä ei paljoa valvota joku kirje joskus että kuinka pyörii.

Joten ajatus on pois suljettu.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat