Vierailija

Omistaako kukaan Arabian Myrna teekannua ja olisi valmis myymään sen? Ei siis sellaista isoa kahvikannua vaan matalaa teekannua. Olisin valmis maksamaan hyvin, jos kannu on vain hyvässä kunnossa.

Kommentit (10)

Eikö sellaista tosiaan enää löydy keneltäkään? Osaisiko joku kertoa edes mistä sellaista kannua kannattaisi etsiä? Kirpputorit ja nettikaupat jo kolunnut läpi...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Kuolinpesien jäämistöissä ja tavallisissa huutokaupoissa voisi olla.  Myrnat on haluttuja, mutta jos joku olisi valmis luopumaan.

Nasinlinna

Hei oletko jo löytänyt Myrna astiaston teekannun. Minulla olis sellanen äidin peruja.

Jos annat yhteystietosi niin voin laittaa sulle kuvaa.

Anneli

Arabian Myrnan Tee-Kannu on saman mallinen kuin kahvikannukin, mutta 1/3 suurempi. Todella upea kannu ulkonäöltään. Omistan sellaisen ja jos joku haluaisi kuvan nähdä sen voin julkaista. Toista kannua ei ole vastaan tullut, ostin omani joskus markka-aikaan kirpputorilta. En ole milloinkaan nähnyt eikä tietääkseni ole Myrnaan valmistettu alladin-mallista. Hinta onkin sitten toinen juttu jos sen joskus myisin. On 50-lukua.
Kuvaa voi kysyä.

Vierailija

En omista Myrna Tee-kannua, mutta lisään myös tähän postaukseen oman toiveeni. Onko kellään Arabian 24h-tuokio astioita tarpeettoman kaapin perukoilla? Vastaavia uutena löytyy ainaskin halvin-hinta.fi .

Vierailija

Sama Aladdin teekannu haukusessa! Tosin huomasin nyt vasta kirjoittaessani että viimeinen viesti kirjoitettu 2016 😂 Mutta jos on jollain edelleen nurkissa hyväkuntoinen kannu niin laittakeepa viestiä! :) pikes1@gmail.com

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat