Kommentit (7)

Ihmettelen yhdeltä osin tulosta. Ainakaan Delhistä ei ollut helppo löytää vuonna 2007 edullista olutta ravintoloista. Oli Suomen hintatasossa ellei kallimpaa niissä muutamassa paikassa missä kävin, enkä 5 tähden hotellin tarjontaa tarkoita. Delhistä ylipäätään ei ole helppoa löytää olutta edes kaupasta. Tietenkin jostain sitä saanee. Vuonna 1991 muistan että tarjoilivat joissa halvoissa ruokapaikoissa pimeästi eli laittomasti, jos erikseen pyysi. Alkoholiluvattomassa paikassa pullo pidettiin piilossa lattialla. Hintataso oli mielestäni tuolloin kohtuullinen kaiken lisäksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Minusta parempi juttuolisi "Täältä saa maailman parasta olutta". Ei kalja pysy kohtuuhinnoissa, jos sitä pitää matkustaa Krakovaan lipittämään.

Työnantajani - silloin joskus - lahjoitti minulle lentolipun menopaluuseen Frankfurtista Ankaraan. Hinta oli maltaita - en muista, kun oli vielä markka-aikaa. Teki mieli lähteä, mutta ennen halpojen lentojen aikaa lento Helsingistä Frankfurtiin oli kallis. Viikko Ankarassa oli huomattavan kallis ja kotiinkin olisi pitänyt päästä.

Kysyin Turkin kansalliselta lentoyhtiöltä, Turkish Airlinesilta, löytyisikö  lentoyhteyttä Helsingistä lähempään kohteeseen, johon liput voisi vaihtaa. Vastaus oli "Ei", koska tarjottu lento oli yhtiölle halpa temppu Ankaran turismin markkinoimiseksi.

No. Krakovalainen olut on hyvää ja halpaa myös puolalaisille. Junalippujen hinnatkin ovat edullisia. Polskeja on siis turha odottaa tänne Koffin Porterille, vaikka puolalaislehti julistaisi sen Manner-Euroopan parhaaksi portteriksi.

-stuntman.

Olut ruokajuomana

fidel kirjoitti:
Lidlistä alle euron/tölkki.:D

Näin on. Nurkan takana on Lidl. Siellä maksoi tänään 0,33 l tölkki lager olutta 0:83 senttiä, josta pantin osuus on 0:15 senttiä. Myyvät tätä olutta punaisissa tölkeissä, joissa lukee isolla OLUT.  Ihan on juotavaa ja mielestäni jopa parempaa kuin monet merkkituotteet kuten esim  Lapin kulta, jonka mausta en pidä ollenkaan.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat