Pelkäätkö liikaa tyhjää tilaa? Tee testi

Mitäpä jos olisit rehellinen itsellesi ja pysähtyisit hetkeksi miettimään: Elätkö kiihkeistä ihmissuhteista vai kammoatko uuden aloittamista? Jospa pakenet vain itsesi kohtaamista?Lue koko juttu

Pelkäätkö liikaa tyhjää tilaa? Tee testi

Kommentit (3)

Vierailija

Testin tulos näytti että olen suht sujut vapaa-ajan ja muun menon sekä tekemisten kanssa. Kuppini ei ole tyhjä, muttei ylikään läiky. Yllättävien tilanteiden hallinta voi olla vaikeaa kun elän näin rauhaisasti ja melko suunnitellusti.

Vierailija

Miksi ihmeessä en saisi olla kotona omissa oloissani? Introverttina ihmisenä en yhtään pidä ihmislaumoista, väkisin seurustelusta tms. Onko nyt niin, että ihminen, joka viihtyy yksinään, on jotenkin epänormaali! Mitä?! Osaan tarvittaessa olla sosiaalinen eli on sosiaaliset taidot, mutta en ole riippuvainen ihmisten suosiosta tai läsnäolosta. Ja pakottaminen sosiaaliseen kanssakäymiseen on minusta todella väärin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

"Oletko tullut ajatelleeksi, että kohtalo heittää meidät toisinaan tilanteisiin, jotka eivät ole hallittavissa? Silloin joudut vääjäämättä miettimään, mitkä ovat persoonasi rakennuspuut."

Tuollainen vastaus tuli. Tuon nyt tietää jokainen ilman testejäkin. Toisekseen, miten tuotakin lausetta tulkitaan? Höpöhöpö koko testi taas kerran.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat