Ammattilaiselta täystyrmäys: "Ethän käytä näitä mökkituotteita?"

Jos hiukset haluaa pitää kunnossa läpi kesän, kannattaa niitä hoitaa huolellisesti. Hiusalan ammattilainen antaa tylyn tuomion suomalaisten tavalle hoitaa hiuksiaan.Lue koko juttu

Ammattilaiselta täystyrmäys: "Ethän käytä näitä mökkituotteita?"

Kommentit (9)

Minä kirjoitin, että käytän sitä mitä kaapista löytyy. Kommenttini kuitenkin poistettiin, taisi vaikuttaa epäkohteliaalta. Meikämaijan on kuitenkin käytettävä ensin vanhat pois, ennen kuin ostan uutta.

Eikä näin: "Osta sitä, osta tätä - älä ostamatta jätä."

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Siis mitä "mökkituotteita"?

Mehän tiedämme mitä "mökkituotteita". Oli kilpailijan potaskaa, ihmisten elämän aliarvioimista. Ainoa syy oli astua kilpailijan varpaille. Suomalaisuus kunniaan. Ja kiva huomata, että meillä ikäihmisilläkin vielä, hoksottimet pelaa ja järjen käyttö onnistuu. Ei me kaikkia nieleskellä. Minusta on niin hupaisaa, kun tämän tästä meitä "neuvotaan" nuorempien taholta, niin kuin emme olisi eläneet ja kokeneet, kun emme tietäisi ja ymmärtäisi yhtään mitään. Se on sitä kunnioituksen puutetta!

En käytä kalliita shampoita, käytän geelejä ja vaahtoja mahdollisimman vähän. Kaikki em saastuttavat vesistöjä. Ajatelkaa mikä määrä kemikaaleja valuu vesiin naisten ihon"hoito"aineista, deodoranteista, vartalorasvoista, suihkugeeleistä, tukan houtoaineista, lakoista, muotovaahdoista, värjäysaineista, meikeistä, meikin poistoaineista, vain muutamia mainitakseni. Huuhaata nämä monet eri "hoitoaineet". Hiukset voivst sitä paremmin mitä vähemmän niitä käsittelee. Niin luonto on hoitanut asian.

Vierailija

En käytä kalliita shampoita, käytän geelejä ja vaahtoja mahdollisimman vähän. Kaikki em saastuttavat vesistöjä. Ajatelkaa mikä määrä kemikaaleja valuu vesiin naisten ihon"hoito"aineista, deodoranteista, vartalorasvoista, suihkugeeleistä, tukan houtoaineista, lakoista, muotovaahdoista, värjäysaineista, meikeistä, meikin poistoaineista, vain muutamia mainitakseni. Huuhaata nämä monet eri "hoitoaineet". Hiukset voivat sitä paremmin mitä vähemmän niitä käsittelee. Niin luonto on hoitanut asian.

Näin on. Olen itse päässyt totuttautumalla siihen, että pesen tukkani vasta kun se tuntuu pesua vaativan eli n.  kerran kuukaudessa eikä se näytä likaiselta juuri ennen pesuakaan. Luonto tosiaan tasapainottaa rasvankin erittymisen. Hiuslaatuni suosii harvoja pesukertoja, kun en ole missään likaisessa työssäkään.

Aikamoinen säästö vuoden mittaan niin rahallisesti kuin luonnonkin kannalta. Enkä meikkaakaan kuin juhliin hieman.

Luonnonlapsi

Niin mitä mökkituotteita? Missä se lista niistä mökkituotteista on?

Voisi opetella oikeasti otsikoimaan nämä jutut ennenkuin kirjoittaa.

Vierailija

Ilmeisesti tarkoitettiin "halpis-shampoita" ja hoitoaineita joita ostetaan yksi yhteinen pullo kaikille käyttäjille ja jätetään mökille talven yli jäätymään ja pilalle menemään. Siittä vaan taas kesän tullen lurautetaan tukkaan.

Kampaajan mielestä on huono homma jos esim.naiset hoidattavat koko talven kampaajalla hiuksiaan ja ostavat kampaamosta juuri itselle sopivat shampoot ym. ja sitten kesällä pilaavat tukkansa jollain viimevuotisella yleisshampoolla. Värit haalistuu, kiharat takkuuntuu, hiukset kuivuvat auringossa jne. Kampaaja toivoo että laatutuotteet olisi kesäisinkin käytössä jopa siellä mökillä.

Ehkä siinä on kampaajalla rahallinenkin ajatus, kesäisinkin kassa saisi kilahtaa.

 

-luonnonkihara-

Tuon tuostakin on julkaistu perhelehdissä ja naistenlehdissä testejä kosmetiikka- ja hoitoainetuotteista. Ihan analysoinnin kera. Useimmiten on voittajaksi selvinnyt ihan halvin tavallinen ostettu aine. Olipa voide, shampoo tai muu.  Analysoitu ja todettu sisällöltään samanlaiseksi olipa kilo/litrahintahaarukka vaikka kuinka suuri. Suurihan se todella voikin olla.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat