Tangotuomari Marita Taavitsainen: Anrdé tuli liian lähelle

Iskelmälaulaja istui kesällä 2015 Tangomarkkinoiden tuomaristossa. Hän ymmärtää, miksi omat kappaleet liikuttavat.Lue koko juttu

Tangotuomari Marita Taavitsainen: Anrdé tuli liian lähelle

Kommentit (9)

Marita on luonnonlapsi,tykkään.Olisin suonut kuningatartittelin tälle nuoremmalle finalistille.Mutta kruunun sai tämä tutumpi pitkänlinjan laulaja.Mielestäni pitäisi rajoittaa tätä osallistumista vain yhteen kertaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Marita Taavitsainen oli täysin epäonnistunut valinta tuomaristoon. Jo semifinaaleissa lässytti ja keikisteli epäammattimaisesti. Oli täyttä tuskaa kuunnella hänen puhettaan. Tästä viisastuneena otin finaalin videolle ja kelasin hänen osuutensa ohi.

Nuorin finalisti, Erika (?) lauloi epäpuhtaasti ja elehti teennäisesti. Tuomaristo ei uskaltanut suututtaa yleisön suosikkia, niinpä pääsi kakkoseksi.

Paras voitti.

Uuusi Tangokunigas on kaikkea muuta kuin....Jussila olisi ollut taitavampi, parempi, miehekkäämpi, paras!

Eivät uskaltaneet valita sitä komeaa keski-ikäistä, kun yleisö oli antanut mahtavan määrän ääniä uudelle löydölle. Ehkä myös pelättiin, ettei Jussilan terveys kestäisi tangokuningas-vuoden rasituksia.

Tavallaan karismaattisia kumpikin, ykkönen ja kakkonen. Aki tietysti on enemmän nuorten mieleen. Tatuointi vähän minua häiritsee.

Marita taavitsainen todella ärsyttävä tapaus. En voi kun ihmetellä mihin hänen suuri suosionsa perustuu. Kiemurtelee kun mato koukussa ja vääntää kasvojaan laulaessaan. Yhtä onnetonta oli ulosanti tuomaristossa.

Marita Taavitsainen on mahdoton höseltäjä. Tangotuomarina puhui ihan mitä sattui. Epäonnistunut tangotuomarina. Minua ärsyttää koko muija, liian teennäinen. Laulaessaan kiemurtelee ihan kuin olisi muurahaisia housuissa.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat