Vierailija

Soini (ps)  katkaisee Kreikan rahoituksen.  Mitä siitä seuraa, en tiedä.

Kommentit (14)

Jännästi tv-reportteri ilmaisi asian, että hallitus olisi ottanut Persujen kannan. Jos ja kun se on oikea kanta, miksi sekin pitää esittää nekatiiviseen sävyyn. Persuista on aina löytynyt selkärankaa ja oikeuden mukaista viisautta. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tyhmää poliittista näytelmää.  Mutta tietysti  iltaehtoon lehdet  saa muutakin juttua kuin mäkikotkan  siipi maassa aihe.

Jonkinlainen valtataistelu on käynnissä.  Haluavat  oikeistoryhmän takaisin  valtaan kansaa riistämään.   Tämä  voi johtaa kapinaan  tai jopa sisällissotaan.

Aika sekoilua on Kreikan aiheen hoitaminen.

Mitenköhän Kreikkalaiset suhtautuu  pohjosen suunnan lomailijoihin tämä sekoilun jälkeen.

Aihe voi olla oikea, mutta diplomatiaa eikä mitään  Stubbin  täräyttelyä.

 

Ihmettelin  noita ehdottomia takarajoja  jotka jatkuvasti  siirtyi,  ja hirveä kiiree koko  ajan.

Sitten muistin että  kepu-hallitus suomesta on mukana.  Eli perinteinen  iltalypsy  missä vaatimuksia tulee solkenaan lisää.

Rahoitustarve  on parissa viikossa noussut   30  jo yli 60  miljardin.   Tuolla menolla  eurooppa on tyhjä.  Tosin Suomi on jo valmiiksi.

Hällävälii.  Valvokaapa  jonkun pöydän ääressä  15 tuntia ja kuuntelette  puheenjutinaa. 

Helppo siinä on pohtia pikku vippejä  87 miljartia. (  87,000,000,000)  Sekä kaikkia sählyrahastoja  ja vaatia uudistuksia mitä  suomessa ei saada vuodessa määriteltyä.

Vielä ehtii nousta seuraaviin sfääreihin lukemat!!! Ei riitä enää pelkät miljardit.... Mikäs se onkaan seuraava luku, biljoona vai triljoona???

Taidetaan kuitenkin päätyä Sentiljoonaan tämän kieron ja vääristelevän Kreikan kanssa.

Sentiljoonassa on 600 nollaa.... että silleen. Pohjaton kaivo ja kusetus EU:lle.

EU toimet on ala-aarvoisia.  Samoin suomalaiten hallituspentujen kuviot.

Toivottavasti  Kreikka irtaantuu ja eli eroaa koko konna laumasta.

Soinin Timppa on saanut  kovaa palautetta.   On oikein että äänestäjien mielipide  huomioidaan. Nyt  olisi pitänyt  järjestellä  maksupostia ja aikatauluja.  Ei valtion kaataminen ole nykypäivää. Sitähän harrastaa Usa  ei muut.  Lisäksi lypsävää lehmää ei saa teloa.  Vaan auttaa taloutta pyörimään ja sopia maksut sitten.

Tässä peli nähtiin.  On aivan sama mitä suomalaiset politiikot  sanoo ja sopii. Sitten tulee EU ja saksan  mamma kertomaan mitä Suomi tekee. 

Suomi rahoittaa aika paljon lisää.  Ei missään suhteessa  valtion ja kansan kokoon.  Mutta onhan siellä  Katainen  hoitamassa.

Äärioikeustoa puoltava Sipilä &  Stubb  on raskas taakka ihmisille.  Soini  on  altavastaava. Pakko myöntyä  tai hallitus kaatuu.  Asia ei  sinällään haittaa, huonompaa ei voi saada.

Mutta Suomen talous kärsii  jo johtoryhmä puuttuu.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat