Onko pöydässäsi rasva- ja suolapommeja? Katso listaus täältä!

Sillä, mitä juustoa syö, on todellakin väliä. Joissain juustoissa voi olla rasvaa jopa 44 prosenttia.Lue koko juttu

Onko pöydässäsi rasva- ja suolapommeja? Katso listaus täältä!

Kommentit (3)

En syö juustoa lainkaan, miksi pitäisi! En juurikaan pidä vanhan mausta. Toinen syy on siinä, että hinnat ovat kohtuuttomat. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Harmittaa tällaiset menneisyyden virheellisiin olettamuksiin perustuvat terveysartikkelit. Viime vuosikymmenien aikana on tehty useita kymmeniä riittävän kattavia ja laadukkaita tutkimuksia muutamista suosituimmista ruokavalioista. Yksiselitteisesti on ollut jo vuosikausia selvää, että runsasravainen ja vähähiilihydraattinen ruokavalio on tehokkain ruokavalio laihdutukseen. Vähärasvaisuuden kannattajat yrittivät vielä vähän aikaa sitten vedota terveysvaikutuksiin, vaikka vihdoin myönsivät rasvaisen ruokavalion laihdutusvaikutuksen. Kuitenkin kuluneen vuoden aikana jopa Amerikan ravitsemusterapeuttien kattojärjestö on päästänyt jopa tyydyttyneen rasvan "pannasta" ja kehoitti viranomaisia kiireesti siirtämään huomionsa "liiallisen" rasvan sijasta liiallisiin hiilihydraatteihin.

Tieteellisten tutkimusten ja tiedemiesten enemmistön mukaan laihduttajalle parasta olisi valita monilta osin päinvastaiset tuotteet, mitä Suomessakin viranomaiset ovat viimeiset vuosikymmenet suositelleet. Milloinkahan tällaiset tieteen nykykäsityksen vastaiset "piilorasvasta" varoittelevat artikkelit saataisiin loppumaan?

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat