Vierailija

Onhan tuo komea sana.  Mutta kukaan ei varmaan tajunnut miten vaarallinen  asia toteuttaa läpi valtion.   Aina on pyritty vaativiin  yhteiskunnan tehtäviin valikoida  paras ja osaavin.  Eka takaisku tuli kun politiikka alkoi  ohjata.   Suomessa on tuhansia johtotason ihmisiä  joiden  lähtökohta on oikea  puolue.  Osaaminen nollatasoa.  Ostotitteleitä  ja muuta pintahöttöä.

Sitten tuli tasa-arvo.  Joka  paikassa piti  olla naisväkeä  tietty minimi.  Surulliset  valinnat alkoi näkyä .  Presidenttinä  2  naisihmistä,  valtionvarainministerinä  nainen,  eduskunnassa monta, Vihreiden puolue  vahvasti  naisvaltaa,  eli loputon suo.

Kommentit (9)

Eipä tuo hallituskaan oikein hallinnut  esiintymistä. Stubb oli kuulemma kiehunut  hesarin mukaan.  No se nyt  on ......

Suomalaiset politiikot on heikkoa ainesta. Osin tietysti johtuen kun ohjeet tulee  EU kautta.

Valitettavaa  vapaassa maassa.

Ilmeisesti viherpiipertäjien lakialoite.  Mutta ei näin pienessä maassa  voida toteuttaa  tuota kun hyviä ei tahdo löytyä  muutoinkaan.

Ehkäpä  kyvykkäät on palkattava ulkomailta.

SirkkaLiisa Anttila   Jutta Urpilainen  Paula Lehtomäki  Tarja Halonen,,,,   Mitä hyvää nämä on tuottaneet suomalaiselle  yhteiskunnalle.  ?

Virkanimitykset =  palkinto konnuudesta.  Puoluepoliittinen nimitys =  vaalien ja kulissisopimusten mukaan.   Rahan valta =  maksaja valitsee.

Osin on väärin moittia politiikkoja ja virkaihmisiä.  Pahin on  EU  ja sen pakotteet  ja direktiivit.

Brysselin  juntta ei tunne Suomea  eikä  maan asioita.  Sokkona  määräilee höperöitä  käskyjä.

Vierailija

Höh ja pöh. Naiset kyllä pystyvät täyttämään tehtävänsä yhtä hyvin kuin kaksilahkeisetkin. Paljon enemmän Suomen poliittisessa valtaeliitissä on miespuolisia toheloita. Yksilöistä vain on kysymys.

Toimin miesvaltaisella alalla ja aikaa sitten kolleegani ovat myöntäneet, etteivät metsätöiden johtamisessa ja - töissä kikkelit takaa osaamista, aivoja siinä tarvitaan. Relaskooppi, moottorisaha ja kartanlukutaito ovat helpot oppia monien muiden alalla tarvittavien taitojen lisäksi taatusti hameväekin.

Miltähän vuosisadalta keskustelun aloittajan käsitykset ovat peräisin? Me osaavat naiset emme enää pitkään aikaan ole suostuneet hellan ja nyrkin väliin. Ansaitsemme työssämme usein paljonkin enemmän kuin miespuoliset työkaverimme. Osaamisesta ja tuottamisesta on kysymys nykyisin. Rahasta ja materiasta on tullut uusi uskonto, jonka perässä ryntäilemme jatkuvasti. Ja aina vain pahemmaksi meno muuttuu.

Me rahoitamme EU maista viidenneksi eniten Kreikan veronkierrosta ja muusta vilpillisyydestä aiheutuneita älyttömiä kustannuksia. Saksa ovelasti piiloutuu pelkän sananhelinän taakse. Merkel, entinen itäsaksalainen on päässyt lännemmässä hunajan sekä vallan makuun, joten hipheijjaa ja Suomi maksaa.

Meilläkö on ollut kaksi naispresidenttiä? Uusi tieto. Entä mitä hyvää ovat maallemme antaneet Stubb, Katainen, Aho, Väyrynen ja Lipponen? Mietikkääpä sitä.

- metsien nainen-

- metsien nainen - , olen kanssasi samaa mieltä siitä, että työ kuin työ onnistuu sukupuolesta riippumatta. Harvassa työssä nykyään enää tarvitaan miehistä ruumiillista voimaa, älyä sen sijaan enemmän. Naiset ovat nykyään keskimäärin koulutetumpiakin kuin miehet, joten on selvää että he valtaavat työmarkkinat. Se taas pelottaa vanhakantaisia miehiä.

Arvostan Angela Merkeliä ja monia muita naispoliitikkoja meillä ja maailmalla. Miehisiä poliittisia pyrkyreitä ja tunareita en viitsi edes luetella. Heitä löytyy nykyisistä ja entisistä poliitikoista helposti vaikka kymmenen jokaista aloittajan mainitsemaa naista kohti.

Luulen että aloittaja laittoi "kaksi naispresidenttiä" testiksi. Onhan meillä Tarja Halosen lisäksi Korkeimman oikeuden presidentti Pauliine Koskelo.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat