Vierailija

Ensimmäinen  asiallinen matkajuttu  ET palstalla pitkään aikaan.  Mökinmuori yllätti jälleen.  Voi kun näitä tulisi tiuhenpaan.

Normaaliin tyyliin verkkopavelu on käynyt irvimässä  kolmella perättäisellä  viestillä.  Väittää myös että  pintakuva ei anna todellista tietoa. 

Itse tein suomesta  todellisen kuva.  Autiot talot, hiipuvat kylät,  asunnottomat,  pitkät leipäjonot.  Lääkärien  jonotus,  suljetut palvelut,  Tämä on hyvinvointi Suomi

Kommentit (6)

Eräät osaa, eräät ei. Kirjoittaminen on taitolaji.  Kun lopputulos on selkeää houkuttavaa luettavaa  niin  elämys on hyvä.  Kun listaan lisätään  tarinaa tukevia  kuvia  niin eipä tarvi motkottaa  kuin kateudesta. 

Laatu ratkaisee. Kun lukijoita tulee aamapäivästä enempi kuin eräisiin kolme päivää näkyneille  niin lopputulos on selvä.

Kyllä pahatkin Jumalaa  etsivät.  Jopa kovalla kiireellä  kun Mökinmuorin kirjoitus pyrkii kärkeen.  

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kyllä pahatkin Jumalaa  etsivät.  Jopa kovalla kiireellä  kun Mökinmuorin kirjoitus pyrkii kärkeen.  

Aika usein vanha tekniikka söhlää.  Tulee noita tuplapostauksia. Ihme ettei niitä poisteta kun asiallisia kirjoituksia häviiää.

Jokilaivajuttu yllätti.  Ei laadulla  koska se oli tuttua hyvätasoista  takuutuotetta.  Mutta julkaisupaikka  oli outo.  Kuten a siantuntija sanoi, ei helmiä siolle.

Kävin aamusella kommentoimassa  tuota Jokilaiva  kirjoitusta.  Kommenti oli positiivinen, ymmärrettävistä syistä.  Sauniselisan  verkkopalvelu hiilestyi heti.  Nyt oli vaikeuksia päästä tänne.  Vanha tuttu osoite, Google erehtyi kolmasti.  Sitten nopeus, eli tässä hitaus.  Siinä rajalla oli että toimiko laisin.

Aihe ei uusi.  Näitä  kostoretkiä  pihlajasta varisee.

Kirjoitus on saannut hyvää palautetta.  Hyvät  reissukuvaukset on hyvin harvinaisia  joten ilmiö on ymmärrettävissä. 

Tosin vakiokiukuttelija oli mielipiteensä ilmaissut.  Tuntuu että sivustoa ei haluta piristää.

Pidän sitä outona ilmiönä.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat