Vierailija

Empä arvannut että näillä  koneilla on luonne.   Onneksi  kenttä on hyvä, itseasiassa  paras mahdollinen  tässä  rihkamaluokassa.  Mutta toimii kuin  Buikki,  se jenkkien entinen autoylpeys.   Annappa olla kun avaan täällä ketjun jostain  aiheesta.  Ei nuo hyviä ole koska heti joku vastaa ;  tyhmä turha aloitus.   onneksi olen hyvin parkkiintunut välinpitämätön.  Kone ei ole.  Välittömästi ilmenee pätkintää,  tulikettu ei löydä edes omaa operaattoria,  FB  katkeaa noin tunnin välein siihen että kone  pistää yhdeyden poikki. Ei siis oma kone vaan operaattorin 

Kommentit (10)

Aivan uutta.  En saanut avausta valmiiksi kun häirintä alkoi.   Yllättäin  sivu kutistui  pieneksi suikaleeksi  ja kirjaimet  paahdetuiksi sahanpuruiksi.  Onneksi sain lähetettyä  ettei syönnyt kokonaan.  Kävin tuolla Sauniksen eli Elisan sivulla.  Siellä oli satamäärin kanssa  luonnevikaisia masiinoita  jotka hukkui taivaalle.

Joskus laiskuu iskee.  Masiina ilmoittaa  : etäkone katkaisi yhdeyten ennenkuin se ehdittiin muodostaa.    Minusta kiva lause, tosin en ymmärrä miten katkaisu tapahtuu kun sitä ei ole.

Toinen kiva on väittämä  että joku on irroittanut  piuhan.  Eli hyvin persoonallista touhua.

Huomasin kuitenkin että  erästä naarasta kiinnostaa  kaikki kirjoittelut.  Miinuspeukku on vakio.

Häirinnät kestää yleensä työvuoron loppuu, eli pahin kiukku  purkautuu  sillä ajalla.  Siksi olen työvuoroja merkannur ylös  jos haluan yksin koneella näpytellä.  Tosin hyöty on rajallinen.  Miinusmerkit jopa viidelle sivulle  tulee  liki varttuítunnissa  kun piru palaa, pisin havaittu poissaolo onn  kolme vrk

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Syrjähyppy   Ne on jännittäviä.  Ihmettelin tuota lukittua viestiketjua.  Itseltä niitä poistuu  tai sisältö vaihtuu, nyt lukittiin.  Onkin ilmeistä että oli  itse pirun aloitus  niin ei riittänyt kokardit poistoon kenelläkään.

Operaattorin valta on laaja.  Vain taivas kattona.  Puhelin on eräs sellainen millä voi härnätä.  Siksipä en ole vuoteen käyttänyt omaa kuin kaksi kertaa. Asiat piti hoitaa toisella tavalla.

Hätäpalvelukeskus soitti  kolme kertaa.  Aina sama rumaääninen äijä siellä huuteli.  Poistin kortin . Toinen syy  sulkemiseen oli salakuunteluhavainto  ja soittaessa johonkin niin tuo vieras ääni esiintyi "oikeana "  vastaajana.

Välihuomio. Oletteko katsoneet millä innolla verkopalvelu kyttää  ketjun kärkeä.  Iltayöstä  monta nokkelaa aloitusta.  Kohta vyöryttää  jumalten etsintää ja muuta iäsyyspöperöä.

Aikomus oli kirjoittaa Poksin  toiminnasta.  Eli Kouvolan asiasta.  Mutta verkkopalvelu pisti  jarrut  päälle.   Kone ei suostunut  löytämään  tai avaamaan asiaan liittyvää sivustoja.  Piru edustaa  kymenlaakson rahapiirejä.  Eli kielteinen on kielletty.

Avaan  ketjun tänne.

Tiedä noista viattomista kun lukkoja lyötään milloin minekin.  Mutta hyvin verkkopalvelu puolustaa omiaan.  Tunnissa  8 liekinkuvalla  olevaa  nostettu ylös aivan typerillä  aiheilla.

Ei tää on ihan sekoa! Ylläpito...pistäkää tämä lukkoon ja estäkää, että tämän höyrypään aloitukset eivät valtaa koko Et..nettiä. Kirjoittajat pakenee lisääntyvin joukoin muualle!

Ketju on lukittu.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat