Vierailija

Ei ole helppoa kuin heinänteko tämän Suomemme johtaminen.

Hallitusneuvottelujen jälkeen tuotiin julki ns yhteiskuntasopimus, joka tarkoitti työtätekevän kansan            100 tunnin ilmaisia talkoita. Ei tuollainen sanelupolitiikka tietenkään onnistu, jotain pitää myös työläisen saada.

Nyt on lisäksi tullut ilmi johtajien palkankorotukset. Työläinen sai 1,5 prosentin korotuksen palkkaansa, johtajalle prosentti oli 8. Lisäksi juuri tuli julki, johtajien, vuorineuvosten 60 v eläkeikä ja muutto verovapaaseen Portugaliin. Näillä eväillä oikeistolaisen hallituksen on huonoa sanella yhteiskuntasopimuksen ehtoja. Yrittää voi, mutta läpimeno ei taida onnistua.

Ja jostain pitäisi niitä työpaikkojakin tulemaan. Oliko jälleen lupauksessa 200 000 uutta työpaikkaa. Satusetiä taitavat olla kaikki kolme SSSää.

Jos elää saa niin lähikuukausina asiat näkee..

Kommentit (20)

Kyllähän tämä pelleily tuolla tasolla  johtaa  ehkä jo syksyllä  pikku riitaan.  Pysähtyy  loputkin pyörät.

Pelkästään palkkojen ja eläkkeiden leikkaus  iskee pahoin  kotimaan  numeroihin.   Kreikassa tippui kolmanneksen.   Eli Alv tuotto laskee, verotulot laskee.  Kauppa ja  tuotanto kärsii.

Kyllähän tämä pelleily tuolla tasolla  johtaa  ehkä jo syksyllä  pikku riitaan.  Pysähtyy  loputkin pyörät.

Lainaus edellisestä.

Aivan oikeassa olet. Jos Sipilä ja kumppanit pysyy kannassaan niin lakkojahan se tietää. Ei AY-liike suosiolla anna periksi sanelupolitiikka.

Riita on todennäköisesti suuri.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sipilä luulee että menee heittäin läpi.  Retkuttihan Katainen  50 miljardia ei kukaan hermostunut.   Melko epäpätevää on hallinto kun ei tuota huomanneet.   Silti joskus nahistellaan viikkoja jostain sadantuhannen summasta

Pääministeri Sipilä se on kova poika juuri tuossa vatuloimisessa. Homma kuin homma niin vatulointia riittää. Kovaa hommaa on oman kansan tavisten kyykyttäminen. Otetaan tänne vielä paljon, paljon lisää juuri Afrikan muslimeja niin johan talous kohentuu, eikö vain! Saadaan maan rakentanut kantaväestö pois päiviltä kovalla kyykytyksellä ja heidän tarvitsemiensa palveluiden loputtomilla leikkauksilla.  

Taitaapi vaan olla suomalaispäättäjien touhut yhtä vatulointia, mitään muuta järkevää ja omaa kansaa hyödyntäviä päätöksiä siten turha odottaakaan.

Suomi  on vieraskoree  hölmöyteen asti.  Aina ennen vierailua lähtee  setelinippu  ja sitten herrat perässä kiitoksia kuulemaan

Yhteiskuntasopimusta ei ole vielä haudattu. Mutta vaikealta näyttää, kun osapuolet eivät näytä tosissaan yrittävänkään ja edes haluavan sitä.

Kyseessä niin tyhmä "sopimus"  että on ajateltu sen kelpaavan.  EK tykkää mutta mikä on hyöty Suomelle.  Jos töitä on niin palkataan lisää tekijöitä.  Vai palkkako kiusaa, siitähän verot lähtee valtiolle.

Ei taida Sipilällä olla kaikki  kotona.

Sipilän nykyinen lempilause "keikki joustaa". Tosin rikkailla jousto on vapaaehtoista, me rupukansa teemme mitä herrat määrää, eli maksamme potin. EK taputtaa käsiään, hyvä, hyvä. Potin korjaavat työnantajat ja yritykset.

Tällaista tämä nykydemokratia on, tee niinkuin sanotaan tai tee ja itke.

Homma laskee alleen.  Sipilä pistää 1,5 miljardin euron hakuun ihmisten taskuista.  Jo on kumma ettei suomi pysähdy.

On hyvä, että Sipilä vatuloi, muuten ei tavallinen kansa näytä ymmärtävän, missä mennään.  Tavallinen kansa on käsi ojossa ottamassa itselleen, mutta minne on kadonnut tavallisen kansan yhteiseen hiileen puhaltaminen? Ei ole oikein, että on vain herrojen päänvaiva ja herrojen palkkapussista pois, saada Suomi nousuun.

-Yksi tavallisesta kansasta-

Eihän Suomi korjaannu jos kansalta revitään.   Ulkomaankauppaa pitäisi  kehittää, sieltä tulee taalat yhteiseksi hyväksi

Sipilän yhteiskuntaviritelmä pitää kaatua.

Suomen linja muistuttaa  Pohjoiskorean  mallia.  Ihmiset tekee  ilmaiseksi  joten herroilla  riittää ja kilpailukyky  on välttävä.

8 vuotta on suomen talous laskenut.  Kiitos EU ja  typerien politiikkojen. 

 

Kreikkaa kuristetaan lisää 3 vuotta.   Jokohan Suomi on syksyllä  samassa tilanteessa.

Hyvin epätoivoiselta näyttää.  Töitä ei kuulemma ole.  Mustaa varamiestä valuu maahan tuhansittain.  Suomalaisilta vaaditaan ilmaista työntekoa.  Tummille maksetaan siitä.

[quote author="Vierailija" time="13.08.2015 klo 10:13"]

Sipilän vatulointi tuottaa tulosta, Heinäluomakin puhui aamulla asiaa. Hyviä miehiä.

[/quote

Sen takia Sdp  on pohjilla.  Urpilainen  tuki Kataista, mutta minkäs tytönhupakoille voi.  Nyt Heinäluoma  tekee saman virheen.  Emme tarvitse apupuolueita  vaan järkisakkia  hoitamaan valtiontalouden asioita.

Jollei yhteiskunta sopimusta tule, voi olla, että Sipilä ilmoittaa kohta kansalle, "ette pääse taivaaseen, jos ette suostu" saa nähdä miten käy?

Yksitavuista hallintoa.  Veroja ei voi  korottaa.  Siispä nostetaan kaikkia maksuja. Mutta sekään ei riitä  miljartien jakoa korvaamaan.  Sitten valop Sipilä  keksii, työvoima tekee 100 ilmaista tuntia.  Kun aihe on hyväksytty  niin sitä on helppo käyttää uudestaan.  Edellisen ryhmän lomautukset  korvataan ilmaistöillä.

Toki verot putoaa, eläkemaksut  vähenee, lomakertymä pienenee, ostovoima pienenee, Alv pienenee,  kauppa lomauttaa.

Eli Sipilän tönkkö  sopimus vie alamäkeen kiihtyvällä vauhdilla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat