Vierailija

Suomalaiset veropakolaiset hakevat turvapaikkaa Portugalista. Siellä ei mene veroa eläkkeestä, turvapaikan hakeminen lisääntynyt viime päivinä huomattavasti. Johtajat pakenevat maasta, ja turvaavat näin verojen maksun kotimaahan. He eivät halua osallistua näihin talkoisiin, yhteisen hyvän, ja hyvinvoinnin vuoksi.

Nimimerkki: yhteiskuntasopimus

Kommentit (3)

Jyrki Katainen on ainakin radion tiedotuksen mukaan hyväntekijä veropakolaisten auttamisen suhteen tässä asiassa. Siis "yhteisen hyvän ja hyvinvoinnin vuoksi," näin on tehty. Näin säästyy 400000-700000 tienaavat yritysjohtajat eläkkeiden verojen maksamisesta Portugalissa, kun samaan aikaan meillä viedään eläkeläisten asumistuki, ja mahdollisesti yhteiskuntasopimuksen kautta indeksikorotukset, jos ei ko. olevaa sopimusta synny. Sipilä on ilmoittanut kannattavansa tasa-arvoa ja yhdenvertaisuttaa kaikkia kohtaan. Tämä on sitten ilmeisesti sitä, jota on kyllä hieman vaikea tavallisen ihmisen ymmärtää.

Suomen veropakolaiset ovat antaneet lausunnon, että kansalaisten kateus on kiimaakiin voimakkaampi. Onko näillä yritysjohtajilla mitään tapoja? On sanomattakin selvää, että kohtuuttomat palkkiot herättävät ihmetystä, ja nyt vielä lähdetään pakoon veroja. Miksi pääministeri Sipilä ei puutu tähän millään tavalla? Tietysti sen takia, kun puuhaa yhteiskuntasopimusta, joka takaa taas yrittäjille lisää etuja, ja duunareile menetyksiä. Tasan ei sii käy onnen lahjat, mikäli yhteiskuntasopimus tulee voimaan.

Ei mitään hätää, vaikka miljonäärit muuttaa veroparatiisiin, nyt siihen on keksitty ratkaisu. Israelilaismiljonääri Jason Buzi on esittänyt, että Suomi ottaa kaikki maailman pakolaiset, koska meillä on vielä harvaanasuttuja seutuja. Nyt kun mahdollisesti leikataan eläkeläisiltä asuntotuet ja indeksit, niin voidaan sitten antaa takuueläke kaikille monikultturisuuden edustajille jotka saavuttavat 65-vuoden iän. Hallitus on on jo ennakkoon varautunut suureen maahanmuuttoon, joten ennakoivat toimenpiteet paikallaan. Näin turvataan että maamme väkiluku kasvaa, vaikka miljonäärit pakenee maasta.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat