"Yksinäiselläkin on seksuaalisia tarpeita" - mistä löydän helpotusta?

Masturbointiin sisältyy myyttejä, joista pitäisi terapeutin mukaan hankkiutua nopeasti eroon - terveydellisistä syistä.Lue koko juttu

Kommentit (3)

Vierailija

Seksiä, pornoa, jopa alastomuutta koitetaan piilotella lapsilta ainakin ensimmäiset 15 vuotta. Aikuisenakaan alastomuutta tai seksiä ei suvaita julkisella paikalla. Media on täynnä paheksuvia otsikoita ja juttuja alastomuudesta ja seksista. Sitten seksuaaliterapeutit kehottaa olla häpeämättä seksiin liittyviä asioita. Mistäköhän se häpeä tulee? Jos seksissä ei kerran ole mitään pahaa tai häpeiltävää, niin miksi sitä pitää piilotella keneltäkään? Mitä pahaa seksin näkeminen tai harrastaminen aiheuttaa esimerkiksi lapselle? Jos seksiä ei saa nähdä eikä tehdä ensimmäiseen 15 vuoteen ja sitä koitetaan hysteerisesti estää, niin on aika kummallista, jos ei sen jälkeen aiheeseen liittyisi mitään häpeää.

Päivittäinen harrastus

Ainakin itselläni tulee huomattavasti helpompi olo, kun kaukean vähintään muutaman kerran viikossa. (en siis seurustele tällä hetkellä), joten itsetyydytys on mielestäni aivan normaalia tällaisessa tilanteessa. Jos näitä laukeamisia ei olisi, niin en yksinkertaisesti pystyisi keskittymään yhtään mihinkään. Koska erektio olisi kokoajan päällä, ja päivittäiset askareet jäisi taasusti suorittamatta. Omalla kohdallani on niin, että jos olen todella kiihottunut, niin alapäätä alkaa jomottamaan todella viheliäisesti, ja silloin on ihan pakko saada orgasmi. Eikä ole ihan tuulesta temmattu, että laukeaminen on jopa terveellistä. Ja ennen kaikkea siemensyöksyn jälkeen tulee niin helpottunut olo, koska siementä saattaa parhaimmillaan ruiskahtaa jopa puolikahvikupillista. Murrosiässä nuo laukeamiset tapahtuivat yleensä unessa, mutta nyt se hoituu nätisti/nopeasti omalla kädellä, ainakin siihen asti, jos/kun, alan taas seurustelemaan..

Suosituimmat

Uusimmat

Latest

Suosituimmat