Kommentit (4)

No voi sun hyssykät! Laatoitusta reunustava vihreä sametti ja silmiä hivelevä näky? Katin kontit, sanon minä. Sammal on tuhonnut täysin pihalaatoituksemme, murentaa betonilaatat ja rehottaa laattojen välistä. Jokakesäinen laattojen rapsutus ja sammaleen poistaminen, joka kestää päiväkausia, ei auta asiaa. Sama juttu kukkapenkkien kanssa. Sammalta ei vaan kerta kaikkiaan saa pois jokaikistä itiötä myöten. Kyllä täytyy ihmetellä, jos joku haluaa kotitalonsa oven avattuaan astua sammalmättäiden täyttämään pihaan! Ei sammal pysy vain siinä laatoituksen reunustalla vaan leviää siitä koko pihaan!!!

Ukko

No kyllähä mieluummin sammalen antaa kasvaa kuin nurmikon. Paljon helppohoitoisempi on sammal kuin nurmikko!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Ruusu_Liisa

Ihana sammal♥ Kuka sitä voi vihata. Aikaa säästyy nurmikonajolta rutkasti vaikka riippukeinussa lekotteluun. Happamassa maassa viihtyvät pionit, hortensiat ja atsaleatkin paremmin. Meijän etupihan isot lehtikuuset ovat happamoittaneen entisen nurmikon putoavilla neulasillaan, ettei tarvitse ajaa, kuin n kerran kuussa, koska joitakin haituvia aina jostain välistä pääsee kasvamaan.
Olen istuttanut myös muita havuja, tuonut isoja kiviä sekä tehnyt polkuja. Istutin myös tien viereen 30 metsäkuusta. Kohta meillä on ihana sammaleinen satumaa :) ♥
 

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat