Kesäsuomalainen todistaa, että evoluutiossa on pakki

Kesä on paitsi rentoutumisen, myös ärsyyntymisen aikaa. Mökkisuomalaisen sietokyky on erityisen kovilla, kun hiljaisuus hukkuu luonnon tai naapurin soraääniin. ET poimi aakkosjärjestykseen ihmisten yleisimpiä ääniärsytyksiä, mutta mikä ääni pilaa varmimmin sinun mökkilomasi?Lue koko juttu

Kesäsuomalainen todistaa, että evoluutiossa on pakki

Kommentit (2)

Seinänaapurin parvekkeen oven avaus, ja sitä seuraava tupakan tussaus!  (Ei oven avaus sinänsä, mutta kun tiedän mitä siitä seuraa...)

Niin mielelläni minäkin tuulettaisin asuntoni parvekkeen kautta, ja nauttisin raikkaasta ilmasta etenkin nyt kuumalla säällä. Olen ylimmässä kerroksessa, ja peltikaton kautta asuntoni päivän mittaan "pätsiintyy".

On meteliä on, ja hermotkin siinä lamaantuu, pakosta!

Yliviritetyt mopot, edelleen, nokka pystyssä kokeillaan nimenomaan tällä suoralla paanalla onko mittarilukemat oikeessa.

Kuin nuorten autonrämät jotka päästävät helvetillisen metelin pakoputkestaan, lisättynä mustalla savulla joka jää leijumaan jälkeensä ja muistuttaa nuorison vapaudesta tehdä mitä lystää ottamatta muita ihmisiä huomioon.

Kaksi päivää näitä kaupunkinurkkia on kiertänyt joku vissiin vanha lotjan rämä täynnä nuorisoa. Lähtö liikennevaloista on kuin todella tykin suusta, pauke on niin kovia huumava, että ei uskoisi jos ei kuulisi ja näkisi. Ihmettelen! Kuinka tuollaiset menopelit ovat menneet katsastuksesta läpi. Ja mitä niille on tehty katsastuksen jälkeen.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat