Vierailija

Jyrki Kataisen ja  verkkopöksyUrpilaisen sekoilut maksaa  1,5 miljartia euroa suomelle.

On he niin taitavia.  Summa toki nousee ja osin siirtyy  mutta tosiasia ei muutu.

Kommentit (5)

Eivät  talousviisaat  saaneet asiaa kuntoon.  Kreikka  roikkuu löysässä hirressä  taas 3 vuotta

Talous kutistuu,valtio köyhtyy  ja velat nousee.

Suomen osuus oli noin 7miljardia ja nyt lisää 1,5  Kohta on kymppi rikki.  Eikä saa unohtaa 100 miljardin valtio velkaa.  Sipilän ilmaistyökö Suomen pelastaa.  Ei ole niin helppoa. Mutta kun ei keinoja niin esittää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

On helppo veikata, mikä puolue ei tule enää saamaan jytkyä seuraavissa vaaleissa. Vaikka uutta apupakettia ei olisikaan voitu estää, olisi puolue silti voinut äänestää vastaan vaalilupausten mukaan.

On enää vain yksi puolue, joka ei ole kannattajiaan pettänyt. Se on kokoomus, koska rikkaiden edut on kyllä joka vaiheessa turvattu eikä heitä ole laitettu osallistumaan pelastustalkoisiin samassa suhteessa kuin muita. Kaikki muut joutuvat tinkimään jopa tarpeellisesta.

Persuihin pettynyt

Kokoomus ei pettänyt.  Siellä hihkuttiin vain talkoohengeä ja  hyvinvointivaltiota.

Kokoomus  oli puolue joka  hukkasi  50 miljardia  ja rahoitti  Merkelin saksaa täysin ilman kontrollia.

Kyllä menee yli käsityskyvyn, että Suomi joutuu taas antamaan rahaa Kreikkaan kun samaan aikaan joutuu ottamaan lisää lainaa yli 5 miljardia!

Nykyhallituksessa on pääministerinä keskustan Sipilä ja valtionvaraministerinä kokoomuksen Stubb ja eikun vaan kasvatetaan Suomen velkaa. Kohta ollaan samassa jamassa kuin Kreikka, sillä erolla, että Suomi ei tule veloistaan pääsemään eroon muutoin kuin maksamalla.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat