Vierailija

Olen jonkun aikaa ottanut  ketjun päivittäin talteen. Tavoite löytää aiheet mitä ihmiset lukee.

Nyt pisti silmään tuo ylläpidon  "atkustatko Kreikkaan"  Ketju oli piilossa, ei siis näkynyt etusivulla. Viikonpäivät eikä yhtään uutta lukijaa.  Sitten yllättäin  poksahtaa reilusti.  En koskaan ole ymmärtänyt  noista hyppelyä.  Paitsi tietysti uudet ketjut, joskus.  Tämähän on vanha eli entinen listaykkönen.

Toisarvoista mutta mitäpä turhasta.  Tosin kirjoittamisen kannalta antaa osviittaa ihmisten makuelämyksistä.

Kommentit (9)

Katsoppa vain. Ylläpito poisti vastaukseni.  Ilmoitin vain että kyseessä vanha perinne.

Yötämyöden oli hukkunut  jokin toinenkin ketju.  Todella luotettavaa.

Häirinnän uhri

Miten tätä sivustoa  sotketaan.  Listan päälimmäinen, viimeisin kommenti 27,09  ja nyt  päivitetty 30,09    Mutta sisältö ennallaan.   Onko taas  ylläpiton juttu  kärkkymässä  pinnoja.

Muutoinkin  jutut hyppelee  ja eräät vaatii kolmasti  tunnusnumeroita, sitten asia häipyy.

Kantsii sulkea jossei ole osaajia

täysin ulalla

mistä kysymys? mikä matka? mikä maa? suomen kielessä ei ole sanaa: atkustatko. yhtä ja samaa soopaa. mittarit sekoaa,juu.

Vierailija

Juuli C kirjoitti:

 Nyt katosi kuvanlaittomahdollisuus sekä muokkaus. Hienosti menee.

Mitä se Juuli kuvanlaittomahdollisuudella tekee?? Kai se jokainen osaa netistä kuvia katsella.

Tästä kysymys

Vierailija kirjoitti:

mistä kysymys? mikä matka? mikä maa? suomen kielessä ei ole sanaa: atkustatko. yhtä ja samaa soopaa. mittarit sekoaa,juu.

Et ole ainoa ulalla oleva. Tällä matkat palstalla on ihminen joka availee tämmöisiä ketjuja, jotka eivät mitenkään liity matkusteluun. Ja ihan itte vastailee omiin viesteihinsä. Samalla alaspeukuttaa muitten alottamia ketjuja mutta mitään järkevää ei niihin osaa viestittää. Ei tänne viitti enää kukaan muu kirjottaa.

mittarit sekoaa ketjun aloitta...

Pyydän ystävällisesti vastaamaan, miksi aloitat tällaisia ketjuja, joilla ei ole mitään tekemistä matkailun kanssa? Jos sinulla on jotain kerrottavaa matkoista, miksi et kerro niistä? Miksi alaspeukutat muita ketjuja mutta et tuo niihin mitään sisältöä tai järkevää kannanottoa? Ihmoitat tavoitteeksi löytää aiheet joita ihmiset lukee. Onko mieleesi tullut, että käytökselläsi olet karkoittanut täältä matkat palstalta muut aiheesta kiinnostuneet? Ehkä se onkin todellinen tavoitteesi? Päsmäröidä täällä yksin ja jorista jonnin joutavaa, mikä ei yhtään liity matkoihin. Miltä nyt tuntuu? Joriset yksin eikä ketään muuta kiinnosta pätkääkään. Mielellään näkisi sinun ATKUSTAVAN Kreikkaan ja jättävän et-netin rauhaan.

Vierailija

Olen  tämän ketjun aloittaja. Syykin löytyy   kirjoituksesta.  Muutoin en ole puuttunut  koko ketjuun.

Työelämässä  koulivat minut  täsmällisyyteen.  Monta vuotta  laaduntarkkailua,  virheitä ei saanut olla,  harvapa yhtiö haluaa Iltiksen etusivulle  tuotevirheen takia.

Siksipä  kaikki epätavallinen  käy silmiin.  Joskus niistä jopa kirjoitan  mutta ei nuo muuten yöunia  vie.  Vaikeeta olisikin kun ammatti on valvoja.

Nykyisellään  sivustohäirikkö  on iän ja terveyden  oikuttelun takia vähän  rauhoittunut.   Kiukuttelu on rajattu miinusnuolen käyttöön.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat