Ahdistaako? Helpota oloasi yhdellä helpolla liikkeellä

Vaivaako stressi? Koetko huolta läheisistäsi tai omasta terveydestäsi? Varaa kymmenen minuuttia ja olosi kevenee huomattavasti.Lue koko juttu

Ahdistaako? Helpota oloasi yhdellä helpolla liikkeellä

Kommentit (3)

VARMASTI TUO NUORELLE VÄESTÖLLE OK ! TYÖKYVYTTÖMYYS ELÄKELÄISENÄ LAITAN LENKKIKENGÄT JALKAAN JA LÄHDEN ITÄ-HELSINGIN METSÄ JA RANTATIET, TAI VAIN TIEN VARTTA KÄVELEE. SATOI PAISTOI TAI PAUKKUI PAKKANEN TAI LUMI TUISKUI. YSIN ASUVALLE KUN SEINÄT EIVÄT PUHU JA ULOS LÄHTÖ ON AINA PALATESSA PALKITSEVAA. TULEE LAADUKAAT YÖ UNET PUTKEEN JA ENNENKAIKKEA MIELI KOHENEE.KYLLÄ MINUSTA SANOTAAN; TIA OLET NEUROOTINEN KÄVELIJÄ YMM.JUURI NE JOTKA KATKONAISET YÖ -UNENSA VIETTÄVÄT JA MIELELLÄÄN KULUTTAVAT AIKAANSA KAHVIPÖYDÄSSÄNI VALITELLEN JA ETSIEN TEKO SYITÄ MIKSI ULKOLIIKUNTA PELKKÄ KÄVELY EI KÄY. JOTEN OONKIN SITTEN KUMMAJAINEN VUOSIKYMMENIEN JÄLKEEN VAADIN VUOROIN VIERAILUT JA JOS MINULLE EI VOI KATTAA KAHVIPÖYTÄÄ, EN KATA MINÄKÄÄN ENÄÄ " YSTÄVILLENI " MUTTA VOIN SANOA YKSINOLO JA PAHA MIELI; HAIHTUU KÄVELYSSÄ. NÄKEE VUODENAIKOJEN KAUNEUDEN JA ON AINA ODOTAA JOTAIN UUTTA.TRESSI JÄÄ SINNE ULOS LOPULTA !

Vierailija

          Hei !     Niin kyllä luonossa liikkuminen piristää.

      Sunnuntai aamuisin lähetetty suosikki ohjelma   Aaamukahvi, päättyi aina  Niilo Tarvajäven sanontoihin "  Ylös, ulos ja lenkille  !   terveisin  Mummo savosta 76v.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat