Vierailija

 

 

 

21.8.2015

 

KIRJOITUSKUTSU isovanhemmille, joiden lapsi on eronnut

 

 Teen Jyväskylän yliopiston kasvatustieteen laitoksella pro gradu –tutkielmaa Isovanhemman ja lapsenlapsen välisestä suhteesta lapsen avio- tai avoeron jälkeen. Olen kiinnostunut siitä millaiseksi isovanhemman ja lapsenlapsen välinen suhde muodostuu lapsen eron jälkeen ja millaisia haasteita ja mahdollisuuksia eron jälkeiseen isovanhemmuuteen liittyy.

 

Pyydän sinua kirjoittamaan vapaasti kokemuksistasi ja ajatuksistasi (n. 2-4 sivua) liittyen lapsesi eroon ja eron jälkeiseen isovanhemmuuteesi. Ohessa muutamia kysymyksiä kirjoitustyötäsi helpottamaan: Miltä lapsesi ero sinusta tuntui? Onko lapsesi ero vaikuttanut jollain lailla sinun ja lapsenlapsesi väliseen suhteeseen, jos on, niin millä tavoin? Miten pidät yhteyttä lapsenlapseesi ja kuinka usein tapaatte ja mitä puuhaatte yhdessä? Millainen suhde sinulla on lapseesi ja hänen ex-kumppaniinsa? Miten ero on muuttanut rooliasi isovanhempana? Entä mitä muuta haluaisit vielä kertoa? Kirjoitelmat käsitellään luottamuksellisesti ja tutkimustulokset raportoidaan siten, ettei yksittäistä kirjoittajaa tai kirjoitelmissa kuvattuja henkilöitä pystytä tunnistamaan.

 

Toivon sinun liittävän kirjoitukseesi seuraavat taustatiedot:

 

-oma ikä ja sukupuoli

 -oletko isän vai äidin puolen isovanhempi

 -lastenlasten iät erotilanteessa

 -lastenlasten asumisjärjestelyt eron jälkeen

 

Pyydän sinua lähettämään kirjoitelmasi 21.9.2015 mennessä sähköpostilla osoitteeseen anna_gradu@luukku.com

 

Mikäli sinulla herää kysymyksiä, niin vastaan niihin mielelläni sähköpostitse.

 

Kirjoitustasi innolla odottaen ja siitä etukäteen kiittäen,

 

Anna Mäkelä

 

 

Kommentit (1)

Anna

Hei kaikki eroperheiden isovanhemmat!

Vastauksia kirjoituskutsuuni on jo saapunut jonkin verran, mutta vielä kaivataan lisää kirjoituksia. Vastausaikaa on jatkettu kuun loppuun. Odotan innolla kirjoituksianne!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat