6 klassikkodieettiä ja ravitsemusterapeutin analyysit

Kaalikeittoa, näkkileipää, pelkkiä hedelmiä. Vieläkö muistat nämä unohdetut dieetit? Ravitsemusterapeutti Heli Reinivuo kertoo kuurien molemmat puolet.Lue koko juttu

6 klassikkodieettiä ja ravitsemusterapeutin analyysit

Kommentit (3)

En ole koskaan ollut dieetillä, mutta syön "aamulla kuin kuningas, päivällä kuin keisari ja illalla kuten kerjäläinen" ja painoni on pysynyt kurissa jo yli 60v ja toivottavasti pysyy jatkossakin.

Mielestäni tämä juttu on ala-arvoinen. Erinäisten dieettien läpikäymisen sijaan tulisi kertoa terveellisistä elämäntavoista. Eikö ravitsemusterapeuttien tulisi tyrmätä tällaiset jojolaihdutukseen johtavat dieetit sen sijaan, että listaavat niiden "hyviä" puolia?

Lisäksi toivoisin ettette jakaisi virheellistä tietoa kovista rasvoista. Atkins-dieetin kohdalla kerrotte, että kovien rasvojen käyttö vaikuttaa epäedullisesti sydänterveyteen. Tämä ei ole totta. Kovien rasvojen käytöllä ei ole yhteyttä kuolleisuuteen esim. sydäntaudeista johtuvista syistä. Viimeksi tämä todettiin heinäkuussa British Medical Journalissa julkaistussa tutkimuksessa: http://www.bmj.com/content/351/bmj.h3978.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Miksi tälläisiä huumpuukeja julkaistaan???? Tämä suomessa jylläävä "rasvateoria" on jo hylätty ameriikoissakin. Sieltähän kaikki muukin ravinto"oppi" on otettu. Miksi ihmeessä luonnolliset rasvat olisivat keinotekoisia kissanrasvoja huonompi vaihtoehto.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat