6 klassikkodieettiä ja ravitsemusterapeutin analyysit

Kommentit (3)

Vierailija

En ole koskaan ollut dieetillä, mutta syön "aamulla kuin kuningas, päivällä kuin keisari ja illalla kuten kerjäläinen" ja painoni on pysynyt kurissa jo yli 60v ja toivottavasti pysyy jatkossakin.

Vierailija

Mielestäni tämä juttu on ala-arvoinen. Erinäisten dieettien läpikäymisen sijaan tulisi kertoa terveellisistä elämäntavoista. Eikö ravitsemusterapeuttien tulisi tyrmätä tällaiset jojolaihdutukseen johtavat dieetit sen sijaan, että listaavat niiden "hyviä" puolia?

Lisäksi toivoisin ettette jakaisi virheellistä tietoa kovista rasvoista. Atkins-dieetin kohdalla kerrotte, että kovien rasvojen käyttö vaikuttaa epäedullisesti sydänterveyteen. Tämä ei ole totta. Kovien rasvojen käytöllä ei ole yhteyttä kuolleisuuteen esim. sydäntaudeista johtuvista syistä. Viimeksi tämä todettiin heinäkuussa British Medical Journalissa julkaistussa tutkimuksessa: http://www.bmj.com/content/351/bmj.h3978.

Vierailija

Miksi tälläisiä huumpuukeja julkaistaan???? Tämä suomessa jylläävä "rasvateoria" on jo hylätty ameriikoissakin. Sieltähän kaikki muukin ravinto"oppi" on otettu. Miksi ihmeessä luonnolliset rasvat olisivat keinotekoisia kissanrasvoja huonompi vaihtoehto.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat