Kommentit (5)

Kyllä minä keitin koko komeutta ihan 15 minuuttia. Kiehauttamisen jälkeen marjat olivat vielä ihan kovia eikä seos ollut maustunutkaan kunnolla. Keittämisen jälkeen hillon oli oikein herkullista.

"Kotikokki"

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

No kaupan tuotteissa on puolet tai enempi  sokeria.  Eikä tuota tarvi noudattaa aivan orjallisesti.

Ehdottaisin marjojen pakastamista, sitten kiehatus ilman sokeria ja lopuksi makeutus kookossokerilla.

Reseptissä on virhe. Hillosokerille ei riitä pelkkä kiehautus, vaan pektiini vaatii keittämisen 10-15 minuuttia marjalajista riippuen.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat