Monta hyvää syytä juoda kahvia

Kahvissa on yllättävän paljon hyvää tekeviä yhdisteitä. Se ehkäisee diabetestä ja onpa siinä antioksidanttejakin.Lue koko juttu

Monta hyvää syytä juoda kahvia

Kommentit (6)

Kappas vaan

kahvistahan on nyt tehty melkein terveysjuoma, yllättävää! Yleensähän kahvin on kerrottu olevan ei kovin hyväksi terveydelle, etenkin herkkävatsaisille. Kaipa sitä nyt on tutkittu lisää millaisia vaikutuksia sillä on terveyteen, myös niitä positiivia. Näitä ihmettelee - sydämentykytystä kahvista saava - vaikken juo sitä kuin 2-4 kuppia/pv,-  kahvin kittaaja Elisa.

Miten lie toisilla kokemuksia kahvin haitta/terveysvaikutuksista?

Pitäisi ottaa keskusteluun myös kahvin karsinogeeniset ja muut haitat. Onko vain pannukahvi myrkyllistä?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Samaa mieltä Pintavan kanssa. Tummapaahtoinen kahvi on myös maksaystävällisempää, vaikka toisin luulisi olevan.

Kun muut nautintoaineet on kontrollissa, eli lähes poistettu,  niin kahvi  on tullut hyväksyttyä. En toki aineen orja.  Välillä Tee tai kaakkao  kuukauden jaksoissa.

Kahvi on aine niinkuin muutkin. Hyviä ja huonoja ainesosia. Myös kunnallinen vesi kiusaa. Joten kiehauttakaa lähdeveteen jos mahdollista

Vierailija

Käytin pitkään Juhlamokkaa, nyt on menossa Kultakatriinaa. Jotenkin pehmeämpi maku kun Juhlamokassa ja paljon miedompi kun Presidentissä. Kahvi virkistää minua, kolotukset vähenee ja tuntuu verenkierto paremmalla. En osaa olla päiväkahvitta ellen ole kovasti flunssainen niin ettei kahvikaan maistu. Iltakahvia en juo koska sitten tulee sydämen tykytys ja uni ei meinaa tulla.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat