Kirurgit huudattavat poppia yli melurajan

Kirurgi tekee usein työtään lempimusiikkinsa soidessa. Leikkaussalien melutaso ylittää paikoin jopa WHO:n suositukset.Lue koko juttu

Kirurgit huudattavat poppia yli melurajan

Kommentit (3)

Vierailija

Herranen aika!!! Eikö pitäisi keskittyä siihen LEIKKAUKSEEN ja potilaaseen? Jo on aikoihin eletty!!! Tapahtuuko tätä myös Suomessa? Tuleeko hoitovirheitä? Jos ei kuule tärkeitä leikkausinstrumenttipyyntöjä ym oleellista niin ollaan kyllä hakoteillä!!!

Enpä ihmettele sitten sitäkään, kun eräs potilas valitti että hänellä on sakset jääneet mahaan leikkauksen yhteydessä. Sitäpä ei uskottu, ja meni jotain 25 vuotta ennenkuin asia lopulta varmistui. Potilas puhui totta tuntemuksistaan. En muista oliko tämä Suomessa, on sen verran aikaa tapauksesta, siitä oli lehdissä juttua silloin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

On vähän omituinen, erittäin valitettava asia! Eikö työhönsä pidä keskittyä tarkasti ja kunnolla, etenkin kun leikataan juuri IHMISTÄ? Musiikki siinä todellakin häiritsee keskittymistä pahasti!. Kirurgintyössä tärkeä tarkkaavaisuus herpaantuu. Ilmankos tulee hoitovirheitä ymv. Kas kun eivät räplää kännyköitään samalla kun leikkaavat ihmistä.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat