Paraneeko piuhat päässä? – ”Lääkkeillä oireita turrutetaan”

Onko kroonisia kipuja? PMS-oireita? Millainen oppija olit koulussa? Terapeutti kyselee pitkän liudan erilaisia kysymyksiä alkaen lapsuudestani.  Sen jälkeen hän pyytää istumaan mukavasti ja kiinnittää päähäni kolme sensoria.Lue koko juttu

Kommentit (3)

Jamppa84

Jamppa84

(Loistava rentouttava kokemus) Kroonistuneelle selkäkipupotilaalle verrattavissa esim. juurikin lääkkeillä turruttamiseen ja kuin itse (lääke aine yliherkkä) haitta vaikutuksia jopa buranasta kyse ei ole lääkkeen vahvuudesta (vain sisällöstä) useat lääkkeet voivat aiheuttaa itselleni jopa (pysyvänkin) aivo vaurion mm. (käytös häiriöt, käsien värin vaihtuminen, hikoilu, unettomuuden lisääntyminen)!

-Itsellä Vaikea hoitoinen harvinais laatuinen epilepsia todella paha selkä kipu ja esim. lihasten relaksointi vuosien kroonistuneiden kivun vuoksi tärkeää (aiheuttaa UNI VAJETTA mikä lopuksi käy neurologisella ja psyykkisellä asteella kohtalokkaaksi! Sairaalat viivytti selän tutkimuksien aloittamista VUOSIA!

-Henkilö kunta todella ymmärtäväistä vuosien pitkitetyn fyysisen kivun ja hoito pelon mm. oman sairaan hoitopiirissä (hoito /lääkitys virheiden) suhteen!

Vierailija

Hoitokokonaisuus kärsii  kun  säästöpakko estää tomintaa.   Lisäksi   kokeneet konkaritohtorit   on vähissä.  Ei nuo ulkolaiset   ole perillä  nykyhienouksista.  

Kuri on niin tiukka  että labrakäynnit  on tiukassa.  Eli tohtorilla ei lähtökohtaa  aiheeseen.   Normaalia on myös hylätä  potilaan kerronta   sekoiluna,  mielikuvituksena.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat