EUn hyödyt onko niitä? Aikaisemmin pidin vapaata liikkuvuutta ja samaa valuuttaa, euroa hyvänä asiana. Vaan viime viikot ovat konkreettisesti osoittaneet sen vapaan liikkuvuuden varjopuolet.

Oli Kyproksen kriisi ja sitä ennen jo väännettiin kättä Kreikan lainapaketista.Kyproksen jälkeen tuli Ukrainan kriisi, ensin mellakoina ja mielenosoituksina, sitten Venäjä valloitti Krimin, pienimuotoinen sota, Venäjä - Ukraina. Sen seurauksena Venäjä pakotteet ja siitä on pahimmin kärsinyt Suomi. Ja sitten taas kuukausikaupalla taisteltiin Kreikan uudesta tukipaketista ja jälleen Suomi osiltaan maksumiehinä. Kun Kreikka rintamalla hieman asiat hiljeni niin alkoikin tämä maahanmuuttokriisi. Ja jälleen Suomi osiltaan maksamassa.

Moni tuo esiin sen, että Suomi on rikas maa, kyllä meillä on varaa. Vaan rahat on loppu ja velkarahoilla tätä avustustoimintaa tehdään. En minä, eikä moni muu ikäiseni,  ole maksamassa näitä velkoja. Todennäköisesti maksumiehiä ovat meidän lapsenlapsemme. Sillätavalla kyllä mekin, että todennäköisesti eläkkeitämme leikataan ja indeksikorotukset vuosi vuodelta pienentävät ostovoimaamme.

Hyväksyn sen, että Syyrian sotaa pakenevia naisia, lapsia ja vanhuksia autetaan. Vaan en hyväksy näiden nuorien hyvinvointisten nuorien miehien elättämistä. Joista useimmat ovat ns elintasopakolaisia ja osa turvallisisista maista. Suomi on jo palauttanut Albaniaan 600 "Pakolaista". Ei sekään halpaa ole elättää heitä ja kuljettaa lentokoneilla kotimaahansa. Sillä saisi monta käsiparia "Sari sairaanhoitajia" auttamaan vaikkapa sairaita vanhuksia.

Minä en auta maahanmuuttajia. Ensi kuussa alkaa pakkaset. Suomessa on tuhansia asunnottomia. Lokakuussa vietetään asunnottomien päivää, sinne

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat