Kelpaako Myrna enää kenellekään?

Arabian Myrna-astiastosta on taatusti muistoja jokaisella. Onko keräilijöiden himoitsema astiasto sinulle rakas vai turha?Lue koko juttu

Kelpaako Myrna enää kenellekään?

Kommentit (2)

Myrna juhliin

Ostin 12 kpl isoja Myrna lautasia joita on käytetty ns. pullalautasina. Samoin kupit, aluslautaset ja pienet pullalataset on sekä kaksi kermakkoa ja sokerikko. Ostin vasta Suomen 100vuotisjuhlan kunniaksi valmistetut 8 kpl mukeja kun nuoremmat käyttävät niitä ja ne voi panna astianpesukoneeseen kun ei ole sitä kultasta reunusta. Myrnasta on olemassa myöskin syvät lautaset niitä ei ole kovin tarjolla. Vanhaa Myrnaahan ei suositella päivittäiseen käyttöön koska siinä on lyijyä saven seassa.

Vierailija

Kahviastiastona vieraille olen käyttänyt jo vuosikymmeniä. Oma astiastoni on -80 tai -90 luvulta en muista tarkemmin .Tuo oli uusi tieto että vanhassa Myrnassa on lyijyä,omani ei kyllä sitä vanhaa Myrnaa ole. Ehkä en ostaisi sitä vanhaa Myrnaa,tosin en enää uuttakaan,astiastossani on kahdeksan paria kuppeja +sokerikko ja kermakko.Vieraat eivät ole olleet rähmäkäpäliä enkä ole tiskatessani niitä rikkonut,kaikki tallella!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat