Radion ääni kaikuu korvassa

Nuhajakson aikana en tahtonut kuulla mitään oikealla korvallani, ja nuhan hellitettyä korva alkoi kaikua. Jos radio on kovalla, korvassa kaikuu.
Kun puhun puhelimeen, oma ääneni kaikuu. Tärykalvot näyttävät lääkärin mielestä terveiltä, mutta kuulokäyrässä on alenemaa. Voisiko...Lue koko juttu

Radion ääni kaikuu korvassa

Kommentit (5)

Oikeassa korvassa kuuluu omapuheeni sekä toisten puhe kaikuu ,vaikea saada selvää puheesta.Tämä toistuu toista kertaa,muutama viikko sitten oli sama tilanne,otin ja liottelin korvaa vannassa,kaiku ei heti làhtenyt mutta seuraavana päivänä se hävis.Nyt se on tullut uudelleen ,nuo keinot ei enää auta. Haluaisinkin tietä onko toislla ollut samanlaista ongelmaa? Terveisin: kaikukorva.

Käypä terveyskeskuksessa puhdistuttamassa korvasi. Saattaa olla vaha pakkautunut korvakäytävään.
Minulla on ollut usein "korvat tukossa" ja silloin äänet kuuluvat epätodellisilta ja kuulo huonontunut. Huuhtelemalla kuulo palautuu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ootko ryypänny jo pitkään,

Etpä uskalla joka palstalle tulla kiusaamaa,

En ole tuo yllä oleva anonyymi, voin sen verran valaista asiaa, hän ei tiedä ootko ottanut pitkään, kun et sitä tuossa aloituksessa maininnut, siksi hän sitä kysyy. Kun lääkärikin sen saattaa kysyä. Kun tuon asian takia mennään lääkäriin. Lääkäri tekee kysymyksiä, ei sen mukaan mitä potilas haluaisi häneltä kysyttävän.Voi tulla yllättäviäkin kysymyksiä.Juuri tuokin kysymys voi putkahtaa esiin, koska se vaikuttaa asiaan.

Joten älä pahoita mieltäs, kun kysytään jotain. Alkutilannehan on syytä kertoa tarkemmin, ettei tule väärinkäsityksiä. Kun olis maininnu, etten ole edes ryypänny, tuskin tuotakaan ois tullu.
Olemme joskus taipuvaisia ajattelemaan negatiivisesti, jos kysymys ei itseä miellytä. Sillähän ei asia selviä, kun lähdetään torjumaan jotain, mitä meiltä kysytään.

Toivon kaikkea hyvää että sivuäänet häviää.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat