88-vuotias Rauni Uotila rakensi kivitalon: "Perikunta saa myydä sen Putinille"

Rauni Uotila, 88, aloitti kivitalon veistämisen 75-vuotiaana. Hän tekee kaiken käsin, vieläpä yksin, ja puuskahtaa valittajille: "Moni sanoo, että kämppä maksaa, mutta eihän tällainen talo mitään maksa."Lue koko juttu

88-vuotias Rauni Uotila rakensi kivitalon: "Perikunta saa myydä sen Putinille"

Sivut

Kommentit (30)

Vierailija

Onpa Rauni rakentanut hienon kivimökin! Vaan miten pärjäisi Putin siellä talvipakkasilla? Kesähelteillä olisi toki mukavan vilpoisaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Deke

Vierailija kirjoitti:

Akaasta. Ei Akaalla. Kielenhuolto! 

Siis syntyi Akaasta? No, ei kai nyt sentään...

PropKyl

Vierailija kirjoitti:

Onpa Rauni rakentanut hienon kivimökin! Vaan miten pärjäisi Putin siellä talvipakkasilla? Kesähelteillä olisi toki mukavan vilpoisaa.

Ööömm... Ootko käyny Venäjällä talvella? :D Entäs Siberia? Tuskin pakkaset haittaa niitä.

Matematiikka vs historia

Tarkistappas milloin talvisota käytiin ja laske, minä vuonna 1927 (88v) syntynyt henkilö täyttää 14v. Joko Rauni oli 12v ruumiidenkuljettaja, tai kyseessä oli jatkosota. 

Never forget 1939 :D

sim

Lakiasintuntijan neuvojen mukaan suosittelisin Raunia tekemään hallintaoikeustestamentin Putinille, jolloin rahat tilitetään omaisille vain jos se myydään pois. Toki muutkin suomalaliset voisivat tehdä hallintaokeustestamentin omaisuudelleen ja toimittaa sen Venäjän suurlähetystöön, jos tosiaan haluaa vaikuttaa yhteiskunnallisesti Suomen suvereniteetin palauttamiseksi nykyisiltä Euroopan omistajilta, jotka sanelvat meille sääntöjään ja syytävät tänne kaikkein vaikeimmin työllistyvän turvapaikanhakijamassamuuton, jonka mustamme viimeksi tapahtuneen sakalaisten toimesta 2MSjälkeen. Putinihan ei sellaista massamaahanmuutto kannata, koska tietää että nimenomaan hänen pommittvat ISIS taistelijat pakenevat Syyriasta tekojaan jotka eivät kestä sikäläisittäin päivänvaloa.

Toijalassa syntynyt Akaalainen...

Opetelkaa nyt toimittaja hyvät oikea taivutus. Kotikylämme supermies syntyi Akaassa, eikä missään Akaalla.

TP

Vierailija kirjoitti:

Vaan miten pärjäisi Putin siellä talvipakkasilla? Kesähelteillä olisi toki mukavan vilpoisaa.

Vaan ehän se o poka ku vähä villaa ja lautaa niin johan tarkhenee. Kaikilla eläimillähä on olemassa se ihanteelinen elinympäristön lämpötila missä tulevat parhaiten toimeen. Hirvellä esimerkiksi se on +16 astetta. Mulla se on noin +15. Kylmemmällä kelillä ihmisen on helppo lisätä vaatetta, mutta kun tarpeeks kuuma tulee, niin paha on nahkaa lähtee repii päältä.

Matti

Tästä herrasmiehestä olisi meillä nuoremmilla polven "kaikki valmiiksi ja heti" ja turhilla valittajilla oppimista. Jos hän asuisi lähempänä ja olisi enemmän vapaa-aikaa niin kävisin mielelläni apumiehenä hänellä töissä ihan ilmaiseksi kahvipalkalla. Ei voi kuin ihmetellä hänen sisuaan ja kuntoaan miten hän on jaksanut tällaisen rakennelman tehdä. Mun mielestä tässä on jotain sitä perisuomalaisuutta parhaimmillaan: Kaikkia voi osata kun on tahtoa ja motivaatiota ja vähän sitä hartiapankkilainaakin .. Kaikkea hyvää ja jaksamistä Raunille ja hänen vaimolleen Elville

akaalainen

Kiitän toimittajaa, joka korjaa virheellisen taivutusmuodon Raunin kotipaikan nimessä. Akaa taipuu sisäpaikallissijoissa (kuten Laukaa)! Rauni on siis ikänsä asunut Akaassa ja jos hän lähtee jonnekin kyläilemään, lähtee hän Akaasta

Vierailija

Toimittajalle tiedoksi, että Rauni, kuten me muutkin täkäläiset, olemme syntyneet Akaassa - ei Akaalla :) 

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat