Perussuomalaisten jytkylle rytmihäiriö...
Perussuomalaisten jytkylle rytmihäiriö...
klo 15:19 | 8.10.2015
YLEn kannatusmittaukset toi esille PSn kannatusromahduksen ja SDPn nousun.
Voisi ehkä sanoa, jälkiviisaana, sitä saa mitä tilaa. Työläisten pettäminen, raharikkaiden suosiminen, takinkääntö maahanmuutossa, pakolaisasiassa.
Paljon enemmänkin voisi kirjoittaa. MUTTA annan vuoron teille arvon kanssakirjoittajat. Kommentoikaa te.
Lähtökohtaisesti Taloustutkimuksen tuloksilla ei mitään virkaa. Onhan kyse kokoomuksen yhtiöstä. PS toiminta on pakon sanelemaa pakkopeliä. Kun taasen tuli vaara että hallitus kaatuu niin SDP nostettiin ylös. Kepu ja SDP = sama riisto jatkuu.
Sipilä on liki vuoden johtanut hallintoa ja alamäki kiihtyy. Eräät toiminta-ajatukset vaikuttaa 2-3 vuoden päästä ( ehkä ?) Eräät riistopykälät on peruttu. Peruttu on myös myymälävarkaudet eli ei niistä linnaan joudu. Hallitus unohti että putkat on täynä . Vaarallisia konnia kulkee vapaana varttumassa sisään pääsyä.
" Lähtökohtaisesti Taloustutkimuksen tuloksilla ei mitään virkaa. "
Näin on. Gallupeilla vain ohjaillaan ihmisiä milloin minkin mielipiteen taakse. Aivopesua siis. Haastateltavatkin valitaan sen mukaan, mikä tulos halutaan.
Aina pitää katsoa tilaaja. Kukaan ei maksa itselleen epäedullisesta tuloksesta. Ylen pitäisi olla puolueeton, mutta uutisvirrasta ja ohjelmista päätellen ei ole. Esim. pakolaisista pyritään kaikin tavoin antamaan kuva, että on meidän etu ottaa heitä. Millä perusteella? Vastustajat ovat muka rasisteja vaikka realisti olisi oikeampi sana.
Minusta Tynkkynen puhuu täyttä asiaa Perussuomalaiset hallituksessa eivät ole enää yhtään samalla linjalla kun sinne lähtiessä Kaikki kansalaisille annetut lupaukset on jääneet tekemättä ja eivät enää edes välitäkään. Kokoomus ja Keskusta on saaneet täysillä mukaansa Onneksi monet puolueessa vastustaa nykyistä käytäntöä ja sanovat mielipiteensä, vaikka sekin kiellettyä kaikkien kun pitäisi olla samaamieltä En äänestä enää Perusuomalaisia paitsi, jos Tynkkynen ja hänen kannattajansa saavat asiat järjestykseen ja aletaan jälleen pitää heikonpien ja köyhien puolta
Perussuomalaisten pitäisi erota hallituksesta.,Jäseniä lähtenyt puolueesta koska eivät voi hyväksyä nykyistä puoluemallia Tupamäki aikanaan lähti 12 edustajan kanssa SMP.stä ja perustivat SKYP Pitäisikö Tynkkysen tehdä edustajineen samanlainen uusiksi
Voi kauhistus santään miten Olavi Tupamäki on voinut liittyä Kokoomuksen
Onko peli reilua. Hallituksessa on kolme puoluetta. Luulisi että mokat ja vastuut menisi tasan, edes suunnilleen. Soini olisi pärjännyt Sipilälle jos Sdp olisi ollut kolmas osakas.
Mutta Sipilä valitsi vanhan kaverin, kokoomuksen. Eli sama ryhmä mikä ajoi hyvinvointivaltion nurin on taasen keulassa.
Eiköhän se liene niin, että Soini on nyt "puun ja kuoren välissä", lähteekö vai pysyykö hallituksessa niin aina tekee väärin. asiaa ymmärtämättömien mielestä.
Mutta mitä itse arvelette, pärjäisittekö yksi vastaan kaksi tilanteessa. Vaikka Soini kuinka vastustaisi vie nämä kaksi "veljestä" Stubb ja Sipilä asiat yhdessä sopimaansa päätökseen, siinä yhden miehen ääni vaikuta. Kuten nyt tämä osakemiljonäärien varojen piilottaminen verottajalta.....
Toivon, että Soini pitäisi pintansa kaikesta paineesta huolimatta eikä luovuttaisi sillä sen jälkeen olemme vielä pahemmassa kusessa kuin nyt jos SDP ja vihervasemmisto pääsee häsläämään, esim. täysin vapaan maahanmuuttopoliikan parissa. Vai haluaako joku sitä oikeasti, että "hukumme" maahanmuuttajiin ja olomme kurjistuisi lisää hallitsemattoman tilanteen edetessä.
Tynkkysen pojankloppi luulee vieläkin olevansa BB:ssä, jossa myyräntyö oman suosionsa nostamiseksi onnistui, mutta sama taktiikka politiikassa on tuhoon tuomittu.
Surkeaa räpellystä häneltä, ja ei tarvitse olla edes mikään ennustaja tietääkseen hänen poliittisen uransa jäävän yhteen, tähän kuluvaan kauteen eduskunnassa.
Ja mitä tulee Perussuomalaisiin hallituksessa, niin paremmin he pystyvät vaikuttamaan asioihin sieltä käsin, kuin oppositiosta vaikka suosio laskeekin. Hallituksen touhu ilman Perussuomalaisia olisi vieläkin hullumpaa ilman heidän läsnäoloaan hallituksessa, vaikka se olisi heille kuinka vastenmielistä, mutta kompromisseihin on vain nyt tyytyminen demokratiassa vaikka se kipeää tekeekin.
Ihmisillä on ollut liian suuria ja epärealistisia odotuksia Persujen vaikutus mahdollisuuksista. Puolue ei pysty yksinään suuntaa muuttamaan vaikka tahtoa olisikin. Kuten edellä on todettu, demokraattinen hallitustyöskentely perustuu kompromisseihin.
Soini ajatteli, että puolueen kannatuksen lasku johtuu puolueen sisäisistä eriielisyyksistä. Minusta kannatuksen laskun syynä on liiallisien kompromissien teko, ei enää vastaa sitä puolueohjelmaa jota äänestimme
Kokoomus ja Keskusta on vanhoja puolueita eikä niiden tarvitse tehdä vaalilupauksia. Maine säilyy tekee ne mitä tahansa, kansan eduksi tai ei. Soinin puolue on ainoa, joka on edes yrittänyt tehdä jotakin järkevää. Jos se ei ole onnistunut yksi kahta vastaan, on kohtuutonta tuomita.