Facebok kommentissaan poliisi epäilee 6 euron pizzan myyjiä harmaastataloudesta.

Tänään astuu esiin 5.99 eurolla pizzan myyvä yrittäjä, joka antaa ostoksesta myös kuitin.Joten ok kauppaa.

Eduskunta ja hallitus on täysin vetäytyneet  ns harmaantalouden torjunnasta. Pikemminkin suosivat sitä, esim. tällä osakkeiden omistukseen liittyvällä salailulailla. Mikälieeneekäännimeltään...

Mikä valtava summa rahaa valtion pussiin olisikaan näistä 10 - 20 miljardin pimeistä tuloista saatava verotulo. Vanha sanonta: "Porvari syö pöydässäsi" pitää täysin paikkansa. Mikä on tappio meille veronmaksajille tästä verokieroilusta ja muiden maksujen  välttelystä tuleekaan. Olisiko 5-10 miljardia?. Eli , jos raharikkaatkin kantaisivat vastuunsa niin Suomen valtion lainatarve olisi + - 0 €.

Voisiko olla näin?

Tästä tulee seuraava johtopäätös mieleen. Poliisilta vietiin 99 harmaantalouden tutkijaa. Ne loput, jotka jäi tutkii lillukanvarsia.

Kommentit (4)

Vierailija

Vakava talousrikollisuus on kasvanut nopeasti, mutta poliisi jahtaa alle kuusi euroa maksavia pizzoja. Eihän halvat pizzat mitään ravintoympyrän malleja ole, mutta poliisi voisi kyllä antaa köyhän kansan nauttia saaliistaan. Ne "lailliset" pizzat on sika-ylihinnoiteltuja.

Ei tuo La mer kaikkea epäoikeudenmukaisuutta taida poistaakkaan. Vähän  herravihaiselta ja luokkakantaiselta nuo jutut vaikuttaa.
 

Ei tuo La mer kaikkea epäoikeudenmukaisuutta taida poistaakkaan. Vähän  herravihaiselta ja luokkakantaiselta nuo jutut vaikuttaa.

Voi jos voisinkin jonkin epäoikeudenmukaisuuden poistaa...

Tuota "herravihaisuutta" en oikein ymmärrä.

Ei se ole mitään  herravihaisuutta jos raharikkaiden veronkiertoa arvostelee. Sitä pitäisi useammankin kirjoittajan tuoda esiin.

Ei mulla muuta

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Poliisin pizzaiskussa puututaan periaatteessa merkittävään asiaan, toteaa Kotipizzan toimitusjohtaja. Kotipizzassakin on ollut tarjouskampanjoita, joiden aikana pizzan on saanut alle kuudella eurolla. Poliisin kohteena ovat normaalihintaiset pizzat, mutta eihän niillä harmaan talouden miljardeja kääritä.

Panostaako poliisi tahallaan lillukanvarsiin?

Vierailija

Pyrkiikö  poliisi vahtimaan ettei  hyviä tarjouksia saa olla.  ?

Vai jäikö jonkun poliisin  ilmainen iltapala saamatta.  ?

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat