Timor Ankara

Kaikki mitä sanotaan ehdoissa pienellä painettuna pitää paikkansa. Hotellissa oli vain äkkilähtöläisiä ja taso oli manalasta. Eiväthän he mitään luvanneetkaan. Portaat olivat hengenvaaralliset, kun sähköt menivät myrskyssä ja vedet tulvivat sisään. Portaat olivat ulkona paljaan taivaan alla, todella liukkaat ja kaiteet olivat polviin.

Saftyboxeja ei ollut eikä mitään kassakaappia löytynyt käyttöön. Rahat olivat käteisenä, koska automaateista ei ollut varmuutta. Mitäköhän vakuutusyhtiö tuumisi rahan piilottamisesta hotellihuoneeseen?

Oppaat olivat oppaita. Tuuheat blondit hiukset, rasvahäntälampaan olemus, äly ja rakenne. Jopa kohdekylä oli hotellimääräyksessä väärin. Se että kausi on lopuillaan, ei ole syy istua tuppisuuna koko matkaa. Monet vieraat olivat kohteessa ensimmäistä kertaa. Sopisi sitä kertoa vaikka menneen viikon säästä ja tyapahtumista. Ei se mitään ihmiset matkalla olivat ihania ja omatoimisia. Paikalliset reiluja ja ystävällisiä.Kyllä se aurinkokin alkoi paistatamaan.

Lentoyhtiö oli vitsi. Koneeseen oli ahdettu istuimia kuin jumboon. Lentoemot olivat pieniä ja näppyläisiä. He myivät lopukasi raapatusarpoja, kas kun  ei pusuja takakopissa.

Finnmatkat on vanha perinteinen nimi, m,utta laatu on nyt ihan tui tui

Kommentit (2)

Näin on näreet

Mistä tässä varoitetaan? Omasta negatiivisesta asenteestako? Eniten särähtää korvaan oppaiden ja lentoemojen ulkonäön pahansuopa arvosteleminen. Minkään maailman matkatoimisto ei voi luonnolle mitään. Jos tulee myrsky niin se vaan tulee! Jokainen etelässä käynyt tietää, että laatoitetut portaat ovat kosteina liukkaat. Niin ne ovat täällä Suomessakin.

Tuntuu, että aloittaja ei ole paljoa matkustanut?

Miksi varoittaa siitä, että hotellissa oli vain äkkilähtöläisiä, jos itse oli samanlainen? Ja mitä vikaa teissä äkkilähtöläisissä on niin että pitää varoittaa?

Jos matkaajalla on ihan oikeaa ja aiheellista valittamista saamastaan palvelusta jne niin aina voi tehdä valituksen korvausvaatimuksineen matkan järjestäjälle.

Postiiivisella asenteella nauttii matkasta enemmän kuin turhanpäiväisellä marmatuksella.

tyhjätTynnyritKolisee

Kumma että ne jotka vähiten maksaa valittaa aina eniten? ;)

Parilla satasella pitäisi saada luxusloma mutta kun sillä ei saa. Laita tonni-pari lisää niin ei tarvi enää valittaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat