Vierailija

Minusta tuo "pieni sana  Finnmatkoista"   rikkoo hyvien tapojen linjaa.   Aihe on keksitty alusta pitäen  ja mielikuvitus sekä lääkkeet   on pontta antanut.

Täällä missä  lomahotelleihin lentäen mennään  niin mainitunkaltaista   ei löydy.   Pieniä   ( ? )   matkaoppaita   jotka muistuttaa rasvalampaita  ei varmasti  löydy.   Ihmisen ei tarvi olla 180 cm   ja näppyläinen iho kiusaa   tietyssä ikäryhmässä  mutta ei oikeuta   fanttasiamatkaajaa   loukkaamasta.   Suositan että lehden toimitus  poistaa koko moskan.

Kommentit (2)

Vierailija

Moskaa, mikä moskaa. Mutta se herjauksen raja on siirtynyt taivaan tuuliin vuonna 2000, kun herjaus poistettiin rikoslaista.

Herjauksessa piti käydä ilmi, että joku syytti toista syyllistymisestä nimettyyn rikokseen. Olikos tässä edes siitä kysymys? Kysypä Kansan Radiosta. Kyllä Kansa tietää!!!

Vierailija

Mautonta ja typerää.  Samaa sarjaa  kuin aiemmin ilmestyneet   lentoyhtiöiden pilkkaamiset.   Olen varma että lehtitalo vahtii sisältöä.   Olisi täysin hullua ajatella että heitä ei kiinnosta.  Ongelma on  että uskallus ei riitä   mahtisukua vastaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat