Kumpia renkaita käytätte ? Jos alla on kitkarenkaat, kuinka hyvin olette niillä pärjänneet täällä pääkaupunkiseudulla? Onko ollut tilanteita, joissa olette kaivanneet nastarenkaita? Itselleni on aiemmilta vuosilta kokemusta vain nastallisista, mutta nyt on kitkat alla ja kuulisin mielelläni muiden kokemuksia. Ilmeisesti ainakaan ei ole haitaksi olla aiempaa tarkkaavaisesti sääolojen seurannassa ja ajella niiden mukaisesti.

Kommentit (5)

Minulla on ollut kitkat vuodesta 2000.   Hyvin ovat riittäneet vaikka on ollu lumisiakin talvia täälläpäin. Mutkat täytyy vaan ottaa varovaisemmin kuin nastoilla, ettei auto lähde luisuun.

-tmaria-

Vierailija

Mitä renkaita se miinustaja käyttää? Ei taida olla autoa ollenkaan. Oliko vastaus Emmulille niin asiaton vai mikä hiertää? Ai niin, kun vihattusi vastasi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
kitkat alla

Juu, ei kai siihen muuta tarvii kuin "väärä" nikki vastaamaan niin miinuksii tulee. Mut mullakin on ollut nastat nyt muutaman talven. Hyvin ovat toimineet paitsi et pitää ottaa mutkissa iisimmin, kuten tmariakin tossa kirjottaa ja pidentää jarrutusmatkaa. Joskus kun satun jäämään jäiseen ylämäkeen valoissa niin jännittää, pääsenkö jatkaa. Mut hyvin oon toistaiseksi niistäkin selvinnyt.

Kiitos vastauksistanne TMARIA ja kitkat alla. Pidän mielessä mutkiin ajon ja jarrutusmatkan pitenemisen ja toivon selviäväni tulevasta talvesta kunnialla peltiä rytistämättä. ?

Vierailija

Aika sama mitkä renkaat Hesan ympäristössä on käytössä,kyllä se talvi silti yllättää,ainakin jos siellä lunta sataa.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat