"Säästin terveyttäni varten 10 vuotta"

Pirkko Lahti, 74, säästi vakuutusrahojaan kymmenen vuotta. Tarvittaessa säästöhenkivakuutus kattaa hänen lainakulujaan.Lue koko juttu

"Säästin terveyttäni varten 10 vuotta"

Kommentit (2)

Vierailija

Säästöhenkivakuutus on hyvä sijoitus tulevaisuutta varten. Samoin rahastotalletus. Tuollaiset molemmat kannattaa tehdä lapsille ja lapsen lapsille jo heti kun syntyvät, eihän lapset silloin vauvana kovin paljoa tarvitse. Teini-ikäisellä on jo suuremmat kulut, opiskeluikäisestä puhumattakaan. Rahastotalletusta kun säästää lapsesta asti niin sitten tuottoja voi nostaa silloin kun on suuret kulut ja pienet tulot, tilanteen tasaantuessa taas antaa rahaston kasvaa tuotoillaan tai säästää siihen lisää. Näin ei missään vaiheessa elämää tarvitse säästää itseään kipeäksi ja on olemassa vararahasto elämän kiperiin kohtiin, eläkepäiviin. Jos vanhemmat eivät sitä ole tehneet niin sellainen kannattaa tehdä heti kun työt aloittaa.

Vierailija

Höpö höpö. Onko tämä klo 18.55 joku pankin rahastomainos?  Huom! Huom! Pankit eivät harjoita hyväntekeväisyyttä. Rahastoja ostava kantaa yksinään riskin sijoittamistaan rahoista mutta pankki kyllä veloittaa koko ajan hallinnointipalkkioita, jotka eivät näy erillisinä veloituksina!  Mikään ei takaa, että juuri silloin kun kulut ovat suuret ja on tarvetta myydä rahasto-osuuksiaan ne olisivat tuottaneet voittoa niin että tappiolla joutuu myymään! Rahastot eivät missään tapauksessa tuota aina voittoa vaan voivat menettää arvoaan! Pankit markkinoivat kovasti rahastojaan koska se on niille tuottavaa bisnestä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat