Vierailija

Tuo puute näkyy  monessa asiassa.  Pelkkää   ahneutta,   valtapeliä,  aiheettoman   hyödyn jahtaamista.

Kommentit (10)

Vierailija

Ensin konna(herra) kaarti muuttaa lakeja  sekä asetuksia.  Sitten rahastetaan.  Johdoryhmän optiot.  Keksintö jenkkilästä.  Potkitaan  työntekijöitä pois,  kiristetään muiden vauhtia.  Nostetaan miljoonabonukset.  

Valtion  yhtiöiden myynti on hyvää  bisnestä myyjille.   Välityspalkkiot on muhkeet.  Eläkesopimukset   tuottaa ja kulut maksaa  yhtiö  joka ei ole oma.  Sisäpiirisopimukset   takaa   jopa 20 000e  kk palkan.

Jutta (verkkosukka)   esitti että  3000 e on kohtuullinen  palkka.  Mutta   leipäjonot venyy kun monet pelurit   nappaa yli  10 000 e  kk

minimalisti

Vierailija kirjoitti:

Tuo puute näkyy  monessa asiassa.  Pelkkää   ahneutta,   valtapeliä,  aiheettoman   hyödyn jahtaamista.

Moni luulee että niin sen pitääkin olla. Että elämä on kilpailua ja että heikot sortuvat. Älytöntä  se on. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Osin tämä hirveä lama  on keinotekoinen syy  että päästään työväestön  etuja leikkaamaan

Ryhmä  Katainen  hukkasi   mittavat  miljardit  EU  selän taakse.  On myös huomioitava että  Sipilän hallitus  sanoi että ei varaa elvytykseen   Mutta kepeästi löytyi   turistien  hoivaamiseen  miljardeja.

Vierailija

Hieno esimerkki.   Outokumpu   maksaa  puolitoista miljoonaa  erorahaa  pääjohtajalle vuoden työstä.    Eli palkka  nousee  yli sataantuhanteen  +  peruspalkka. 

Aika hyvin lamapalkaksi   tavalliselle  tallaajalle.

Vierailija

Älytöntä ahneutta on suomen johtoportaassa. Herrat jakavat kansan kahtia, rikkaisiin ja köyhiin. Mutta, ei kääreliinoissa ole taskuja, johon raha- mammonansa tunkisi.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Älytöntä ahneutta on suomen johtoportaassa. Herrat jakavat kansan kahtia, rikkaisiin ja köyhiin. Mutta, ei kääreliinoissa ole taskuja, johon raha- mammonansa tunkisi.

Älytöntä on kaikki ahneus. Köyhälistö on ahne omalla tavallaa, sitä ei käy kieltäminen.!

Ahneita syömään ja ahneita kateuteen! kateus on tunne joka ruokkii tavallista "köyhälistö" kansaa näyttämään, että meillä on, jos ei muuta niin rasvaa ja sokeria, noita mausteita tungetaan jokaiseen ruokaan ja tilanteeseen ja kohta taas ollaan menossa terveyskeskukseen ihmettelemään, mistäköhän nämä vatsavaivat!

Vierailija

Näin se menee, köyhän eväät syödään ensiksi. Tämä vanha sanonta pätee tänäkin päivänä. Otetaan pienipalkkaisilta,lapsiperheiltä ja köyhiltä eläkeläisiltä.

Vierailija

En ole koskaan luottanut ihmisiin niin paljon että antaisin elämästäni päätösvallan muille. En kannata valtaa ollenkaan.

Vierailija

Kysymyksiä, joihin kukaan ei halua vastata:

Kuka Suomessa hyötyy siitä, että köyhä työvoima kurjistuu entisestään? Kuka Suomessa hyötyy siitä, että lapsiperheiden lapset kurjistetaan ja nujerretaan pienestä pitäen? Mistä porvari saa vetreää ja osaavaa työvoimaa riistettäväksi, kun kaikista on tehty työttömiä, oppimattomia ja tietämättömiä nuijia? Eivätkö EK ja Sipilän hallitus näe nenäänsä pitemmälle? Vai mitä näkevät?

Eivätkö nyt liian kalliiksi tulleet yhteiskunnalliset tulonsiirrot ole tarkoittaneet vanhusten, lasten ja pienituloisten avittamista? Väittääkö joku tosissaan, ettei ay-liike ole ulosmitannut niitä varoja, joilla tulonsiirrot rahoitetaan?

Mitä Suomessa tapshtuu tällä menolla ensi vuonna?

Jos kaikki porvarit pakenevat Portugaliin, Suomessa vapautuu tilaa ja luksuskämppiä maahanmuuttajille, joita nyt rupee tuleen Venäjältäkin. Mutta kuka tienaa niille sossurahat. 

Kyllä vähäväkinenkin saisi ottaa asioista selvää, ennen kuin heittäytyy yhteiskunnanvastaiseksi. Suomessa alkaa olla liikaa niitä, jotka odottavat Venäjän täyttävän suomalaisen valtatyhjiön.

Jo Arvo Salo kirjoitti: -Sota tulee, kun se tehdään.

Kannattaa ottaa selvää, mitä tapahtui niille suomalaisille, jotka lähtivät porvaria pakoon Neuvostoliittoon 1930-1940-luvuilla. Vähäväkisiä kusetettiin silloinkin.

Hyvinvoiva duunari onyhteiskunnan selkäranka. Mutta, jos ay-liikkeen rahastus menee moraalittomaksi, miten elätetään yhteiskunnan loput jäsenet? Silloin suru on yhteinen.

Vierailija

Lapsiperheiden ahdinko, on varmaan todellistakin, mutta paljon on sitä, on lapsille pitää ostaa kaikki mahdolliset ja mahdottomat vimpaimet  heti kun vaipoista pääsevät. Vanhemmilla pitää olla kalliit älypuhelimet ja niillä twiittaillaan ym eikä huomata lapsia eikä heidän pyyntöjään esim. leikeissä tai ehditä lukea lapsille, kun ovat vielä itse taitamattomia. Tämä alituinen valitus ja napina kärsii jo inflaatiosta!

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat