Vierailija

On ihmetyyli  kun huudellaan  tuottajan nimeä  ruokapaketteihin.  Mitä sillä tekee,  kuka  varmistaa  ja hyöty. 

Lähiruokavaatimus on  tyhmää,  vaaditaan kalleinta.  Miksi.  onko kiva röystäillä ?   Eihän näet ole sen puhtaanpaa  kuin  muualta  kuljetettu

Kommentit (3)

Vierailija

Kotimaisuus =  mennyt arvo.  Luotettavuus =  vilpit vaietaan  tai vähätellään.  Kun käry käy naapurimaassa  niin  leikitään loukkaantunutta.

Lehdistö elää mainoksista mitä   isot yhtymät   maksaa,  eli älä loukkaa maksajaa.

Kuulun oman kaupunkini lähiruokarinkiin. Nämä ringit ovat lisäntyneet hurjasti, meidänkin ringissämme on jo yli  2300 jäsentä. Saamme ostaa paikallista ruokaa suoraan tuottajalta. Tämä on eettistä toimintaa josta hyötyvät sekä tuotantoeläimet että tuottajat jotka saavat maksun tuotteistaan ilman välikäsiä.

Ulkokanalan kanojen munia 30 kappaleen kenno 7 euroa, ei paha hinta. Onnellisten possujen kinkku maistui joulupöydässä paremmalta kuin tehokasvatetun, stressatun possuressun liha. Vaan kunpa joskus onnistuisin kokonaan luopumaan lihasta ja siirtymään täysin vegaaniseen ruokavalioon. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Lähiruoka on S- ja K -ketjun löpinää.   Hyökkäys Lilliä vastaan.  Myyjä vastaa tuotteen laillisuuden.  Siinä ei "lähisana"  paina mitään.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat