Hurghadan haastaja Egyptissä

Vielä muutama vuosi sitten Marsa Alamin kalastajakylä vietti hiljaiseloa. Nyt se on nopeasti kasvava lomakeidas.Lue koko juttu

Kommentit (4)

Mökin muori
Seuraa 
Liittynyt8.5.2014

Kiitos mutta ei kiitos! Nämä Punaisen meren rannoille sijoittuvat Egyptin lomakohteet eivät minua kiinnosta. Niissä ei ole mitään aitoa eikä alkuperäistä, kaikki on rakennettu vain turisteja ja rantalomaa ajatellen. Aikoinaan Sharm el Sheik oli hyvä tukikohta Siinain retkille mutta nykytilanteen vuoksi sieltä ei enää järjesteitä retkiä Pyhän Katariinan luostariin. Sukeltajillehan Punaisen meren kohteet ovat kuitenkin varsinainen paratiisi.

Vierailija

Joitakin uusi ja ramee kiinnostaa.  Itse en näe siinä mitään  käymisen arvoista.  Siksipä öljyvaltioiden  hulppeet  luomukset on myös jääneet  katsomatta.  Ei edes  loistoristeijät  saaneet lipun ostoon.  Mutta vanha rouva  Regina vei monasti.  Samaa kaavaa on majoitukset.   Ei yleensä  viidentähden  pyttinkiä  vaan jokin vanha  pieni  perheen pitämä  luukku on  historiasta   pitävän valinta.

Mökin muori
Seuraa 
Liittynyt8.5.2014

Eksyy vähän aiheesta mutta matkailua kuitenkin. Juurikin nuo perhemajoitukset ovat monastikin sitä parhautta. Varsinkin Irlannissa Bed and breakfast majoituksissa saa bonuksena kiehtovia kertomuksia taruista ja uskomuksista. Niitä ei voi lukea matkaoppaista eikä niitä löydy netistä, niiden kautta maa avautuu uudesta näkökulmasta.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat