Jo vuosia isänmaamme Suomi on mennyt kriisistä kriisiin. Rahasta on pulaa ja kovimmin se rahapula kohdistuu kaikkein heikko-osaisimpiin.
Luin jostain lehden kolumnista aiheen joka oli otsikoitu osapuilleen näin "vanhukset nälissään vanhainkodeissa pökäleet housuissa". Jälleen hallitus on pienentämässä hoitajien hoitomitoitusta hoitolaitoksissa.
Ennen,vielä 1940-60 luvuilla vanhukset olivat arvostettuja kunniakansalaisia. Nyt etenkin yksinäinen vanhus on melkein ongelmajätteen luokkaa, kuluerä yhteiskunnalle, josta halutaan eroon mahdollisimman varhain.
Moni vanhuksistamme on kovalla työnteolla saanut itselleen pienen eläkkeen. Vielä eläkkeellejäädessä se riitti, mutta tämä kirottu eläkeindeksileikkuri on vienyt siitä ostovoiman
ja nyt joutuu päivittäin miettimään ostaako lääkkeet, ruokaa vai vessapaperia, kaikkiin noihin eläke ei riitä.
Ymmärrän sen ja hyväksyn, että sotaakäyvän Syyrian pakolaisia autamme, lapsia, vanhuksia ja naisia. Vaan en ymmärrä en hyväksy näiden nuorten ns pakolaismiesten Suomen ja Euroopanvalloitusta. Jokainen tällainen elintasopakolainen vie paikan näiltä oikeilta pakolaisilta.

Kommentit (2)

Vierailija

Kaipa sitä tehdään uutta maailmanjärjestystä. Vaihdetaan kansa.

Suomen osalta tämä hanke käynnistettiin jo vuonna 2013. MAVA2

Nyt ollaan päästy toteutukseen asti. Matuja tulvii maitten ja merien täydeltä.

Suomen hanketta hallinnoi SPR. Ei 'pakolaisten' invaasio ole spontaania.

Ei ole mitään ullatusta, päinvastoin, hyvin suunniteltua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat