Jopa duunari voi suunnitella, käykö omalla autollaan vai julkisilla työssään. Kumpi tulee edullisemmaksi. Siihempä ne melkein suunnitelmat jäävätkin. Hyvin vähän voi tavis vaikuttaa omaan verotukseensa.
Toista se on parempiosaisten verosuunnittelu, se on sellaista rakettitiedettä, että sitä ei edes ymmärrä. Ne ovat niitä rikkaiden omia verolakeja, lakeja, jotka on tehty nimenomaan rikkaita varten. Lain kannalta katsoen sallittua, mutta eettisesti katsoen veronkiertoa.
Jo kesällä tuli esiin pääministerimme varallisuuden "piilotukset" ja verovapaudet.
Muutama viikko sitten paljastui ministeri Bernerin suunnitelmallinen veronkierto bulvaaniyhtiöiden kautta, tietenkin laillista verosuunnittelua.
Nyt tämänviikon paljastus on ministeri Toivakka. Hänelläkin joku tulojen kierrätys ulkomaiden kautta,
Kaikilla näennäisesti kaikki on laillista verosuunnittelua, MUTTA... Jos laki on huono ja tiettyä kansanosaa suosiva, eikö se olisi syytä muuttaa
Meikäläisen verosuunnittelu jää siihen, että pari kertaa vuodessa käy Tallinnassa ja hakee jaloja juomia ja säästää siinä muutaman kympin...
Toivottavasti ei tule mätkyjä, kun nyt paljastin.

Kommentit (1)

Vierailija

Rakentavaa vai katkeroivaa talousasiantuntemusta Eikös rduskunta säädä Suomen lait? Eikös kansa valitse eduskunnan? Jo Veikko Vennamo julisti, että kyllä kansa tietää. Sitä ei ole syytä epäillä. Ja eduskunta on lait säätänyt ja se ne muuttaa.

Jos La mer ei haaskaisi kansantalousmiehen kykyjä tavallisen kansan nettikiihoitukseen, vaan opastaisi kansan valitsemia edustajia lakien säätämisessä, saataisiin parempia lakeja. Mutta ennen kaikkea opastaja saisi oppia  siitä, mihin yrittämällä  ansaittu tulovirta jakaantuu,  mikä osa siitä tuloutuu joka tapauksessa yhteiskunnan rakentamiseen ja millä yhteiskunnan tulonsiirtoja rahoitetaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat