Portugalin aarteet: Sintran satulinna hurmaa ja yllättää

Kun ensi kerran näkee metsäisen vuoren kalliohuipulla sijaitsevan Penan linnan, voi luulla tulleensa Disneylandiin. Lue koko juttu

Portugalin aarteet: Sintran satulinna hurmaa ja yllättää

Kommentit (5)

Matkalaukku

Tulimme juuri Lissabonista ja Sintra ja Penan linna vei sydämemme.  Penan linnassa sai kuvata, eli ainakaan vartijat eivät kieltäneet kuvaamasta. Mekin videoimme siellä ahkerasti. Seniorilippu linnaan maksoi 9€. Sintran keskustasta pääsi kätevästi Penan linnalle joko bussilla tai tuc-tucilla. Oli mukava sivujuonne linnan nimeen kun miestäni kutsutaan Penaksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Portugali, rakkaani. Voi miten ihana oli asua Lissabonin alueella monia vuosia. Tänä päivänä asukkaita on mahdottomasti, silti joka puolelta löytyy vaihtelevaa maastoa ja kyliä ja rantoja, jotka ainutkertaisuudessaan ovat nyky päivinä  tutustumisen arvoisia. En välttämättä ajattele Algarven turistirantoja. Löytyy Sintraa, Nazareeta, Obidusta ja vaikka mitä. Paikalliset ruuat ovat ihania. Jälkiruuat samoin.

Kunhan ajat taas paranevat niin mene taas Lissabonin alueelle.

Vierailija

Verovapauksia toivottavasti ei enää. On aika paljon liikennettä, mutta vielä löytyy paikkoja minulle. No hyvä on tehdä suunnitelmia kuitenkin, eihän tämä tähän lopu.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat