Portugalin aarteet: Sintran satulinna hurmaa ja yllättää

Kun ensi kerran näkee metsäisen vuoren kalliohuipulla sijaitsevan Penan linnan, voi luulla tulleensa Disneylandiin. Lue koko juttu

Portugalin aarteet: Sintran satulinna hurmaa ja yllättää

Kommentit (6)

Matkalaukku

Tulimme juuri Lissabonista ja Sintra ja Penan linna vei sydämemme.  Penan linnassa sai kuvata, eli ainakaan vartijat eivät kieltäneet kuvaamasta. Mekin videoimme siellä ahkerasti. Seniorilippu linnaan maksoi 9€. Sintran keskustasta pääsi kätevästi Penan linnalle joko bussilla tai tuc-tucilla. Oli mukava sivujuonne linnan nimeen kun miestäni kutsutaan Penaksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Portugali, rakkaani. Voi miten ihana oli asua Lissabonin alueella monia vuosia. Tänä päivänä asukkaita on mahdottomasti, silti joka puolelta löytyy vaihtelevaa maastoa ja kyliä ja rantoja, jotka ainutkertaisuudessaan ovat nyky päivinä  tutustumisen arvoisia. En välttämättä ajattele Algarven turistirantoja. Löytyy Sintraa, Nazareeta, Obidusta ja vaikka mitä. Paikalliset ruuat ovat ihania. Jälkiruuat samoin.

Kunhan ajat taas paranevat niin mene taas Lissabonin alueelle.

Vierailija

Verovapauksia toivottavasti ei enää. On aika paljon liikennettä, mutta vielä löytyy paikkoja minulle. No hyvä on tehdä suunnitelmia kuitenkin, eihän tämä tähän lopu.

Vierailija

Vieläkö jaksaisimme liikkua niin paljon koko Portugalin alueella kuin vielä 10 vuotta sitten.  Sintra on korkealla ja kiipeämistä ja kapeita katuja on paljon. Ihania vanhoja rakennuksia ja yöpymismahdollisuuksia.  En ole varma miten tulisimme toimeen  kun ympäristö on rakennettu Lissabonin alueella täyteen suuria asuinalueita. On sopeuduttava tähän moderniin elämään ja siihen, että ihmisiä, autoja, liikennettä on paljon.

Kuitenkin on kovasti halu päästä Portugaliin tutustumaan aina uudelleen ja uudelleen.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat