Näin pappi pilaa tilaisuuden

Pappi ristii vauvan, vihkii avioparin, siunaa vainajan ja siinä välissä kahvittelee, saarnaa pöntöstä ja toisinaan munaa itsensä.Lue koko juttu

Kommentit (5)

Joulutähti

Änkyttävä pappi tuli saarnastuoliin ja kertoi heti aluksi, että hän oli unohtanut saarnatekstipaperit edelliseen saarnapaikkaan. Hän nyt yrittää saarnata ilman niitä. Ei oikein onnistunut.

Vierailija

Kyllähän  Papilta pitää saarna onnistua  ilman lunttia.

Lisäksi   esiintyminen  humalassa ei liene jumalassa.

Kännykkä taskussa  ei haittaa, mikäli on suljettu.

Sääli

Eikös papeillakin löydy esimies? Eikun valitusta vaan perään. Jokainen vastaa omasta käytöksestään oli työ kun työ.

Vierailija

Ei ole Raamattu niin virheetön tiennäyttäjä, etteikö pappikin livetä voisi, vaikka ryypissäkin saarnata. Ne on hurskasteleva kirkkokansa, jotka luulevat olevansa puhtaampaa väkeä ja ansaitsevansa opettavaiset saarnatekstit. kkKyllä ne jo osaa. Siksi papin esimerkki voi opastaa, ettei kaikilla mene niin suloisen suojatusti. Paras pappi on pikkutuhma pappi.

Vierailija

Saahan sitä viiniä ja viinaa napsia.  Mutta   humala ei saa näkyä eikä kuulua.  Muutoinkin pappi  voi olla  rahvaan seassa  rentona kansanmiehenä  puhelemassa  mistä milloinkin.

Siitä on onneksi aikaa  kun piti  kymmenykset toimittaa pappilaan.  Silloinhan  heitä pelättiin, käytännössähän  olivat kunnan tärkein  auktoriteetti,  jopa ohi nimismiehen.

Onneksi ei enää ole jalkapuita  eikä kirkon kirouksia.

Suosituimmat

Uusimmat

Latest

Suosituimmat