Kommentit (8)

-----

Voiko leskeneläkettä saada yli 65 vuotias? 

Kelan leskeneläke on osa perhe-eläkettä. Sitä voi saada leski, joka ei ole täyttänyt 65 vuotta. 

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Voiko leskeneläkettä saada yli 65 vuotias? 

Kelan leskeneläke on osa perhe-eläkettä. Sitä voi saada leski, joka ei ole täyttänyt 65 vuotta. 

Työeläkejärjestelmään kuuluva leskeneläke ei lakkaa 65-vuotiaana.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Nälkäkuolema lähellä

Kyllä tuollaisella summalla elää jo aika mukavasti kun menotkin pienet. Ja varmasti jää vielä säästöönkin rahaa..  Hienoa hänelle. Mutta kaikilla ei ole näin hienosti, äidilleni jää rahaa käteen vain 301 euroa kuukaudeksi ja siitä vielä menee lääkkeisiin... Ja kaikki tuet haettu mitä ikinä on voitu niin ei silti saa enempää koska katsovat, että tämä vajaa 300 riittää ruokiin, hygieniaan ym. Säälittää kun istuu kotona yksinään kun emme mekään aina ehdi käymään töiden puolesta..

Vierailija

Kyllä noilla tuloilla pitäisi yksinäisen ihmisen pärjätä! Hurjan paljon paremmin asiat kuin monella työssä käyvällä ja heillä on vielä perhettäkin elätettävänä,

Huono päätoimittaja

Jo on ideat ja haastateltavat vähissä kun toimittaja turvautuu sukulaisiinsa. Noloa. Koko ET-lehti on muuttunut köykäiseksi.

Entinen tilaaja

Kyllä noilla eläkkeillä pitäisi tulla toimeen. Olette vieraantuneet täysin lukijakunnan todellisuudesta. Nyt loppui tilaus Hyvästi!

onnellinen eläkeläinen

Sirkalla on tosi hyvä eläke, netto yli 2000 euroa. Itselläni on suunnilleen sama, ja sillä tulee toimeen loistavasti. Hyvin monen naisen eläke on vain puolet tuosta.

Ei kai ollut tarkoituskaan esitellä köyhää eläkeläistä. Kaikki eläkeläiset eivät elä köyhyydessä, eivät varsinkaan nuoremmat, siis alle 75-vuotiaat.

Vierailija

Remontit ovat kalliita kaikille eivät yksinomaan eläkeläisille. Miten pärjää yllättäen työttömäksi jäänyt kun on asuntolainaa ja sitten tulee vielä putkiremontti  taloyhtiöön?

Taloyhtiössäni oli linjasaneeraus kaksi vuotta sitten.  Samassa rapussa asuvista kuin minä kaksi pariskuntaa joutuivat myymään asuntonsa ja muuttamaan pienempiin asuntoihin "keskelle ei mitään" kun ei ollut varaa maksaa putkiremppaa ja kaksi eläkeläistä otti käänteisen asuntolainan maksaakseen kulut. Nyt sitten maksavat korkoja ja kun viikatemies tulee, asuntonsa menevät myyntiin kun pankki ottaa omansa pois. Taitaa perillisiä ottaa päähän...

Minulta menivät kaikki säästöt mutta pienellä eläkkeellä en olisi mitenkään pärjännyt jos olisin maksanut normaalia yhtiövastiketta ja sen lisäksi rahoitusvastiketta putkirempasta.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat